31 august 2009

Dupa cosmar incepe distractia!

Gata!!Cum se spune "am cacat steagul"..e luni...miercuri corijenta..stiu ca v'am inebunit si pe voi cu corijentza mea dar incep sa intru in panica si nu e bine..ma rog nu sunt chiar atat de disperata..adica nu simt ca numai pot respira ca inima imi bate si sta sa'mi sara din piept sau sa ma crizez intruna ca miercuri dau corijenta..da pentru mine e ceva in exclusivitate..e prima oara cand dau "olimpiada de vara"...si trebuie sa recunosc ca imi este frica..da imi este frica de rezultate de consecintzele urmate de rezultat..si multe altele...




Vreau sa se termine repede sa vina si sa'mi spuna ca am trecut si eu sa fiu fericita si sa ies afara sa fumez o tzigare linistita ...sa ma duk acasa is sa strig in gura mare ca am luat corijenta sa imi iau o bere si sa sarbatoresc..altceva nu vad ce ash putea face!!Si nu vreau sa spun ce se poate inampla daca vine is imi spune ca nu am luat'o pentru ca asta nu se va intampla!!!O voi lua sigur!!!O iau!!Si gata!!!






Cum domnu(tata) pleaca la tasu 2 saptamani Lisa va sta la mine..a venit de aseara..am ajuns mai devreme acasa pentru ca voia sa se uite la meci..bineinteles ca sa enervat si nu s'a mai uitat..a venit mama si sormea..sa trezit si tata (asta mai tarziu pe la 22-23 numai stiu cat era ceasul)am jucat remi pana la 2 jumate am ras am glumit a fost marfa!


Am crezut ca vom dormi pana tarziu..da cine sa te lase sa dormi..pe la vreo 10 incep telefoanele sa sune...ba pe Lisa ba pe mine X(.Uoofff doamnee!!!Coaie voi nu aveti somn??Ce ati patzit?


[S.]'ul meu din generala..a inceput sa ma caute disperat..si nu stiu ce sa fac..eu am inceput printr'o gluma..dar se pare ca el a luat'o in serios..(sau poate nu)..dar de ce ar continua atat cu gluma asta de kkt practic..plm..urat..nusj acum imi spune sa ma duc la el :O.Huh..never!!!


Intrr'o zi ma tzinut 20 de minute la telefon si in tot acest timp s'a rugat de mine sa ma duc la el sa dormim amn2..ca lui ii este somn si decat sa stau langa el si sa'l iau in bratze ca adoarme..Bai baiatule revino'ti..pei unde te crezi aici?Ce crezi ca sunt eu ..daca mi'ai zis o data de 2 ori nevasta ..acum gata tzii sa urcat la cap?


Hello!!!Nu am nevoie de asemenea persoane in viata mea!!De cate ori trebuie sa va spun sa ma lasati in pace!!Ati disperat acum cu totii!!A'ti inceput sa ma cautatzi in disperare..si pana acum nici Buna nu zicea'ti.Acum va dau eu cu jet!!"Dati'va'n plm de tzarani corditzi!

Ma duc sa mai fac o partida de table sau remi:))

Bye




2 comentarii:

  1. Hey! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers
    and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us valuable information to work on.

    You have done a marvellous job!

    Here is my web site: similar web-site

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi I am so excited I found your website, I really
    found you by mistake, while I was browsing on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would
    just like to say kudos for a tremendous post and a all round thrilling blog (I
    also love the theme/design), I don’t have time to go
    through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds,
    so when I have time I will be back to read more,
    Please do keep up the great b.

    Feel free to visit my weblog; relevant site

    RăspundețiȘtergere