25 octombrie 2010

Timpul


Stiu ca de vreo saptamana,daca nu si mai bine nu am mai scris nimic pe blog.Ei bine de data asta nu am sa mai spun ca nu am avut timp.ci pur si simplu nu am avut ce scrie.
Postarile mi le'am salvat..de fiecare data voiam sa scriu cate ceva da tot mi se stergea din cap inainte sa ajung in fata calculatorului.
In ultimul timp nici pe mess nu am mai stat..daca intru stau un pic si pe urma ies...nu mai am nici o atractie fata de calculator...parca nici nu'mi mai vine sa'l pornesc.
Pentru scoala am o gramada de lucruri de facut si parca nu le pot face fata...nu ma simt in stare..timpul este foarte putin...si scuzele pot veni cu sutele.
Nu am sa mai stau acum sa insirui si sa ma plang de faptul ca nu am timp de nimic pentru ca toata lumea stie asta si cu totii ne confruntam cu timpul.
Imi doresc sa vina vacanta mai repede...
Ma simt atat de obosita..vreau o PAUZA!!!

8 comentarii:

  1. dormi oleak si te refaci imediat!toti avem dreptul la o pauza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia este ca nu pot sa dorm dupa amiaza..iar cat dorm noapte..parca nu'mi ajunge:))

    RăspundețiȘtergere
  3. dc pisi:(..eu mai stau pic si ma duc sa fac nani:>..Uff..ce grea e viata de elev:((:X...Love you:*

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu incerci cu o motiovare si sa stai acasa cateva zile in pat sa-ti revii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pisi viata de elev chiar e grea si foarte solicitanta..eh..asta este..trecem peste :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexandra,nu pot sa fac asta chiar daca as vrea.Asta pentru ca as pierde din materie chiar si o zi daca o lipsesc..asa ca nu imi pot permite acest "lux"...

    RăspundețiȘtergere
  7. asa an zis si eu, mai ales in a12-a:)) dar de multe ori, de cat sa imi fac o absenta 2, mai ales cand aveam test sau ne asculta cineva si nah lenea era prea mare cu o zi inainte sa invat, nu ma duceam toata ziua. Acum mi-am dat seama ca nu am pierdut nimic, poate singurul lucru pe care l-am pierdut a fost o zi in care nu am fost alaturi de colegi pentru ca era ultimul an impreuna

    RăspundețiȘtergere
  8. De pierdut nu am ce sa pierd.IN legatura cu ai mei colegi.(asta e cel mai putin important)..

    RăspundețiȘtergere