12 octombrie 2010

Draga pitzi,


As dori sa'ti spun prin intermediul acestui blog ca ma DEZGUSTI TOTAL!
Nu stiu daca vei citi asta..cert este ca nu ma intereseaza daca'ti dai seama ca este despre tine sau NU!
Hai sa'ti spun eu ce nu suport la tine si la restul fetelor care sunt ca tine.Nu sunteti altceva decat niste COCALARESE (=iubitoare de manele,iubitoare de bari de salam,parizer si alte produse fabricate din carne cat si toate speciile de peste,sa nu uitam:iubitoare de copii de aur/tabla/nichel/arama..etc. si alte specimene ale naturii care au decis sa'si castige painea prin intermediul nuntilor la care se duc si rag mai rau ca o vaca).Rujul ala pe botul tau atat de ROZ..care parca ti'l face de 5 kg si cat mai mare posibil,ca atunci cand faci bot sa te tragi in poza acopera tot fundalul,genele tale incarcate cu rimel de parca ar fi niste crengi(invata sa te demachezi.sa numai faci asa..pentru ca daca dai cu rimel peste rimel incontinuu s'ar putea sa ramai fara iubitele tale gene).Fardul tau extravagant,negrul de la ochi care te face sa arati a parasuta..SI NU IN ULTIMUL RAND!!!!Hainele tale!Ei bine..credema ca nu e sanatos atat pentru tine cat si pentru ceilalti sa porti o piesa vestimentara non stop timp de o saptamana...
Tu ai bani draga pitzi!!Nu'mi spune mie ca nu ai bani de haine si ca esti nevoita sa vii cu aceleasi haine zi de zi...se vede pe tine ca "taticul" munceste sa'i ofere fetitei lui cei mai bun pe lumea asta...dar tu nu stii sa apreciezi.
Tu iti stii interesul pe lumea asta.Te porti frumos,si esti mai ceva ca mierea cand vine vorba sa capeti 1000 de commenturi pe hi5 unde toata lumea te idolatrizeaza si iti spun "Vai ce buna esti","Haolooo inima mea,viata mea,fa frumoasa esti" etc.
Vechiul proverb care ti se potriveste spune cam asa:"La fata PAPUSA la cur MATUSA".Ei bine asta spune tot despre tine.Cine stie de existenta acestui proverb sau zicala cum vreti voi sa'i spuneti va intelege perfect despre ce vorbesc fara alte adaugiri.
Un lucru nu inteleg la tine..de ce incerci cu toata puterea ta de pitzi mica si firava sa te faci remarcata printre toti cand tu defapt esti un nimeni.Pretinzi ca ai prietene MULLLTEEEE multe..dar defapt ele te barfesc mai ceva ca babutele alea care stau si croseteaza si'si pierd timpul barfindu'i pe altii.
Credema pe mine ca stiu ce vorbesc...ESTI UN NIMENI!!!!!
Si aici ma opresc..(e mai sanatos asa)

2 comentarii:

  1. da cineva te-a suparat rau se pare :)) f misto postul

    RăspundețiȘtergere
  2. Alis...nu foarte rau ..dar mie mila de mine ca trebuie sa vad aceasta persoana in fiecare zi.bine ca nu merg la scoala si sambata si duminica altfel cred ca ma dadeam singura cu capul de pereti sau imi puneam chestii dalea de se pun la cai :))

    RăspundețiȘtergere