1 octombrie 2010

Cine are timp pentru toate!?


Pana sa incep scoala eram de parere ca voi avea mult mai mult timp pentru mine si pentru alte lucruri pe care trebuie sa le indeplinesc.Ei iata'ma la proba contrarie..NU!Nu este deloc cum ma asteptam eu sa fie..ce program am eu ?
Ma trezesc dimineata ma pregatesc plec la scoala.Stau la scoala.Ies de la scoala,ajung acasa,mananc,stau un pic la calculator,ma uit sa vad daca ma ceva de facut pentru a 2 a zi,ies cu prietenul meu,la cel tarziu 10 sunt acasa.Ajung acasa si ma pun sa dorm.
A 2 a zi la fel...am spus cumva de dormit?citit o carte..uitat la tv..ascultat muzica??
Nu am zis pentru ca nu am timp..la televizor ma uit doar seara 5-10 minute pana adorm...muzica nici numai stiu de cand nu am mai ascultat..daca stau la calculator nici nu'mi mai arde de muzica..pentru ca simt nevoia de cat mai multa liniste..numai chef de bubuiala nu am eu dupa ce ca vin cu direri de cap de la scoala.Curat fac asa...intre timp..mai iau o haina mai strang placa feonul si alte chestii pe care le las imprastiate de dimineata.Plus ca mai strang si dupa sormea..
Sunt intr'o contiuna alergare...cand ajung acasa ma pun un pic in pat,in speranta ca poate adorm..dar se pare ca nenea Ene nu tine cu mine.
Nu fac nimic interesant..sunt ca o batranica iesita la pensie..
Sunt atat de obosita... :(

8 comentarii:

  1. Coco!!missed you!daca iti spun ca eu incep in noiembrie cursurile?mno..mai bine nu-ti mai spun :P.Dar de abi astept sa incep si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e corect :O noiembrie?Ce bine de tine...
    Inca o data !Bine ai revenit printre noi ;))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. saru'mana coco! lasa tuu ca o sa recuperez eu ca la vara o sa am si dizertatia. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ;))pai ...la facultate dai licenta, si la master se da dizertatia.asa se numeste..e tot p lucrare din asta complicata..tre sa vorbesc cu profu sa vedem ce tema imi aleg si tre sa aberez cateva pagini bune:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahhh.am inteles...:D
    Pai...spor la treaba ;)) si multa bafta de pe acum !! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. te inteleg . asa ceva sunt si eo
    .
    mai ales ca fac naveta ..mai multa oboseala :(
    >:D< dar na , asta e viata !

    RăspundețiȘtergere