4 octombrie 2011

Cine te crezi?

Salutare tututor...celor care nu'mi mai calcati pragul de foooarte mult timp...cei drept nici eu nu am fost asa activa pe cat mi'as fi dorit..dar asta e viata..chiar daca nimeni nu mai intra pe blogul meu si singurele vizualizari pe care le am sunt numai cand intru eu pe blog...(witch means 2 times in 1 day).Nu ma mai stresez atat de mut...m'am gandit de foarte multe ori sa'l inchid..dar nu am vrut sa fiu la fel ca ceilalti care au un blog de ani de zile si dintr'o data PUF! dispare...si nimeni numai aude nimic de el...apoi revenind dupa 1 an de zile (cand isi aduce aminte ca "a fost o data ca'n povesti...") si spune ca nu are timp sa scrie pe blog.Boon..am inteles..poti face o pauza de 0 luna 2, dar nu asa..Eu cel putin am anuntat ca voi fi plecata...
ANYWAY!
Nu stiu ce am avut azi ...am avut chef de scris...si uitema la fata locului cum imi plimb eu degetelele pe tastatura asta...si scriu in nestire fara sa gandesc.(joke)
Multe in ultimul timp nu am facut..ceea ce face orice om obisnuit...ma duc la scoala,vin acasa,pierd timpul pe fb,vplay,blogurile altora,ies afara..and that's my fucking boring life!

Ieri am fost cu sormea si colegul/vecinul/amicul meu Bucurel(diminutiv,alint->cum vreti voi sa o luati) sa depunem (eu si el) adeverinta pentru alocatie.Am terminat treaba apoi am mers la Spring Time...acoloo cine crezi ??????
NIMENI ALTUL DECAT SUPERMEGAEXTRAHIPERHECTA INEGALABILUL CHIPAROSUL INVINCIBILUL ??!?!?!
Fizz
Pam pam pam !!! V'am dat cu firma'n cap asa'i ?!?! :))
Nu sunt genul ala de om disperat :VAAAAAAIII UITE CINE EEE !!VREAU UN AUTOGRAF!!HAI SA FACEM O POZA!!!ESTI EROUL MEU!!!ESTI FAT-FRUMOS cu palosul gros...bla bla...
Ceea ce mi'a atrat mie atentia a fost cosul lui super big si super red din frunte!!Frate..chiar nu aveai cum sa nu observi asemenea monstruozitate!!ma jur..
Trece acest GUNOI pe langa noi si il observa pe Bucurel ca se uita mai atent la el si zice cu zambetul pe buze (EVIDENT IRONIC) :Ce'ati vazut?!?!Huh?!?! "
Vai de mine...cred ca era foarte fericit ca cineva sa uitat la el..scuzama draga FIZZ (asa cum te intitulezi) ,dar daca nu ai fi avut acel VULCAN in frunte chiar nu te'as fi observat.
Imi cer scuze daca m'am holbat la tine din cauza VULCANULUI...imi cer scuze ca m'am uitat la tine din cauza MONSTRULUI...imi cer scuze...
Acest pesonaj mioritic este un gunoi ce se crede VEDETA...(da ai vrea tu :)) :-j)

Si..cam pe aici se termina povestioara mea..dar si postare..maine revin cu ceva ce'mi apartine si iubesc foarte mult! :D

2 comentarii: