7 octombrie 2011

The New Adventures of Old Christine


Nu de mult am terminat un serial,care tin sa precizez ,a fost unul din acele filme care le are pe toate.M'am uitat cu asa drag la el incat abea asteptam sa ajung acasa sa ma uit la 3-4 episoade.E greu sa te desparti de el,mai ales daca'i prinzi gustulu.EU IL RECOMAND!!!! din toata inima ,in special celor carora le plac comediile si au chef de ras.
Serialul despre care vorbesc se numeste "The new adventures of old Christine".Nu este un serial foarte populat,poate pentru ca multi nu au auzit de el,neavand foarte multa reclama.Serialul a inceput a fi difuzat din vara-(iulie) pe Euforia tv (de aici poate ca nu este foarte vizionat).
Incercati'l de curiozitate si daca va place... ANUNTATI'MA!!!CLIK PE POZE PENTRU A LE VEDEA MAI BINE!!






Noile aventuri ale vechii Christine este un serial lansat in Statele Unite in 2006. Christine Campbell este o mama divortata care incearca isi refaca viata la 40 de ani. Proprietara a unei sali de gimnastica pentru femei, Christine locuieste cu fratele ei, Matthew, un tanar inteligent ce isi ocupa timpul fumand iarba,dandu-i sfaturi surorii sale si incercand sa isi gaseasca vocatia. Christine are o relatie neobisnuita de prietenie cu fostul sot, Richard, a carui noua iubita tanara se numeste tot Christine, de aici porecla "Old Christine". Draguta si amuzanta, Christine este o femeie singura ce adora vinul si isi petrece mult timp cu fiul sau Richie si prietena sa din facultate, Barb. Christine se lupta si cu complexul sau de inferioritate cu mamicile snoabe de la scoala fiului, incercand mereu sa se integreze. The New Adventures of Old Christine e un serial despre inceperea unei noi vieti, despre importanta prieteniei si a familiei si regasirea independentei dupa terminarea unei casnicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu