9 februarie 2011

O caruta de bani sau dus pe apa sambetei.

Citeam de dimineata in ziarul de ieri(eu asa citesc ziarele :D) ca un tip (nu de la noi EVIDENT)a castigat la Lotto 11.5 milioane de euro.(poate a'ti citit poate nu).Omul acesta avea 19 ani cand a castigat banii astia,iar la 28 de ani era dator vandut,ajuns zugrav,asta pentru ca ia placut sa petreaca,sa faca sex,sa bea,sa se drogheze.
Stateam eu asa intr'o rana..si ma gandeam cat de prost sa fii incat de arzii bani de pomana doar pentru placeri carnale si sa nu faci ceva folositor cu ei.
Adica,in toti anii astia putea sa investeasca in ceva si sa aibe si acum din ce trai..sa nu fie nevoit sa lucreze ca sa aibe ce manca.
Visam si eu cu ochii deschisi si ma gandeam ce as fii facut eu cu banii aia.Eu una,in primul rand as fi donat pentru batrani,pentru copii,pentru animale,apoi..mi'as fii ajutat familia,mi'as fii cumparat niste apartamente in Bucuresti si le'as fii bagat la inchiriat,un apartament/vila/pensiune la munte si la mare tot pentru inchiriat..si nu in ultimul rand mi'as fii deschis o firma..(cu ce nu stiu..orice scoate bani..si merge bine)..ceva acolo as fii investit in mine(nu foarte mult)..si restul in banca..apoi nu as mai fii fost nevoita sa lucrez in viata mea...banii ar veni oricum de peste tot..si de aici puteam sa ma extind ..sa fac diverse chestii si nu numai in Romania..poate si afara...cu banii astia esti BOIER daca stii sa investesti..sa faci ceva productiv cu ei.
Insa pentru unii oameni e mai usor sa'i chestuie pe mancare,bautura si gagici decat sa'si asigure un viitor mult mai bun.
Stiti vorba aia "PROST SA FII NOROC SA AI"...ei cam asa a fost si cu acest tip.

Voi daca a'ti avea banii astia ce a'ti face cu ei?Haideti sa visam un pic.. :))

5 comentarii:

  1. aceasi chestie ca tine as face si eu :)mi se pare cea mai inteligenta modalitate

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca bagam bani in sanatate, ca numai Dumnezeu stie de cate avem toti nevoie..
    Dupa cred ca as fi platit datoriile, as fi cumparat vreo 3 apartamente, imi faceam o pensiune la mare si una la munte. Plecam din tara si bagam bani in studii.
    Ii luam sora`mii toate ce ii trebuiesc si da, o firma ceve. As fi facut o donatie pentru centrele de plasament, acolo unde numai asistentele stiu cat e de treaba si as fi deschis o cafenea...
    Pf.. mai visam?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as dona la copii, batrani chiar si animale, dar nu as investi in imobiliare sa le inchiriez.Restul de bani mi-as deschide si eu o afacere ( ma si vad business man =))))

    RăspundețiȘtergere
  4. ANM,lista poate continua MUUULT avand in vedere ca sunt ATAT DE MULTI BANI...

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce Gabi?Ca merge si cu inchiriatul..sa'ti vina cate 250 de euro (punem pretul mai mic) de la cate un apartament si sa ai vreo 4-5 ...mie mii se pare ok.

    RăspundețiȘtergere