1 februarie 2011

I'm still a virgin!You have to believe me!

Nu inteleg cum pot fii unii atat de scarbosi..Frate iti faci blog pentru a scrie fanteziile tale libidinoase?
Fiecare e liber sa'si faca blog si sa scrie tot ce'i trece prin cap..dar cu totii ar trebui sa avem o limita...sunt copii care intra pe diverse site'uri ,de care poate nici noi nu am auzit si ei sunt fani No 1. (cum e pentru altii redtube'ul)
In ultima vreme m'am tot luat de "astia" cu bloguri "de rahat" (parerea mea-> JUDECATIMA cat vreti NU'MI PASA) pentru ca mie,personal mi se pare o prostie sa scrii despre cum ai facut tu sex oral..cum ti'a infipto in funduletz...si multe altele..
Erau bloguri pe care le urmaream frecvent..pentru ca'mi placea ce se scria..dar acum cand lucrurile au luat o alta intorsatura..pur si simplu sunt scarbita!
Am mai spus'o si intr'o postare interioara si cu riscul de a ma repeta NU ATAC O PERSOANA ANUME! Vorbesc la general..cine se va simti asta este..asta e blogul meu si scriu ce vreau..pot sa te fac cum vreau eu..dar fara sa dau nume..si asta nu din lasitate..pentru ca nu mi'ar fii greu..ci din bun simt.
Ce pot sa spun..multa bafta in lumea ta PORNO!
Sunt dezgustata de mintea unora atat de bolnava..

6 comentarii:

  1. sa stii ca si eu am observat ca toti mai multi scriu despre fantezii sau despre aventuri pe blogg, dar acum stii cum e, fiecare cu ceea ce ii place. Nu prea e mare lucru de spus, atata timp cat ea despre asta vrea sa scrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Alexandra stiu la ce te referi si totusi raman la ideea ca uneori ar trebui sa stii unde sa te opresti ...

    RăspundețiȘtergere
  3. :))....Ai dreptate..ce pot sa spun..dar stii vorba aia..Traim in ROMANIA,si asta ne ocupa tot timpul! din pacate unii nu ai auzit de buna crestere,sau poate ca stiu notiunea acestei sintagme dar pur si simplu nu o pun si in practica!:*..

    RăspundețiȘtergere
  4. Culmea e ca inca dupa atatia ani te mira, hai ma copil ce naibii stim amandoua mai bine de atat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta este regula marketingu-ului: se vinde ce se cumpara. Daca majoritatea cauta cum sa faci aia si ailalta automat ca o sa se trezeasca un oaresicare care sa scrie despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. O mărturie uimitoare despre un vrăjitor care mi-a adus soția înapoi. Numele meu este Wallace, locuiesc în SUA și sunt fericit căsătorit cu o soție frumoasă și îngrijitoare, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea acum cinci luni, între mine și soția mea. Atat de groaznic incat a dus cauza la tribunal pentru divort. A spus ca nu a vrut niciodata sa stea cu mine din nou ca nu ma mai iubeste. Ea mi-a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin mai multe dureri. Am încercat tot ce mi-a fost posibil să o iau înapoi, după ce am cerșit foarte mult, iar ea a confirmat că ea și-a luat decizia să nu mă vadă niciodată. Într-o seară, am întâlnit un prieten care mi-a cerut soția. I-am explicat toate lucrurile, el mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc soția înapoi este să vizitez o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Nu am crezut niciodata in vraja, dar nu am avut nici o optiune decat sa-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care l-a vizitat. În dimineața următoare am trimis un e-mail la adresa și vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi lua soția în trei zile. O declarație uimitoare! N-am crezut, a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. În cea de-a doua dimineață, surprinzător, soția mea care nu mi-a sunat în ultimele cinci luni mi-a chemat să-mi spună că se întoarce așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și ea și-a cerut scuze pentru greșelile ei Durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră este acum mai puternică decât oricând, cu ajutorul unei vrăjitoare. Vă sfătuiesc să vizitați același email {drogudugusolutionspell@gmail.com}, dacă vă aflați într-o astfel de situație sau dacă aveți vreo problemă legată de "a vă aduce înapoi sau de a primi promovarea în biroul dvs., vorbiți și Ascultați sau aveți orice fel de boală, cum ar fi cancerul, HIV SIDA, sau orice fel de dezabilități Contactați-l astăzi pe acest e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere