22 februarie 2011

Ce'mi doresc de ziua mea!


Poate unora o sa le para a nesimtire,poate a prea mult tupeu (gen.."iti iau ce'mi permit..nu e cazul sa faci figuri")..insa de fiecare data cand a fost ziua mea..sa nimerit ca o persoana sa'mi ia ceva ce nu'mi place,(din diferite motive:fie ca nu'mi stia gusturile,fie ca ma auzit ca'mi place ceva iar eu m'am razgandit,fie ca unii au impresia ca daca lor le place ceva FOARTE mult,neaparat trebuie sa'mi placa si mie).Asa ca m'am hotarat sa fac o postare cu "Ce'mi doresc de ziua mea"...si ma JUR ca nu sunt "scumpa".
Lista mea cu cadouri nu e mare..si nici prea multe pretentii nu am :D
Asa ca haideti sa vedeti :


1.Vreau pisi!!!!!! (asta pentru ca prima me
a pisica numai este :( ..vreau iar pisica ..e posibil sa mi'o ia sormea..dar cei care stiu ca vin la ziua mea si stiu pe cineva ca au o pisi alba ANUNTATI'MA)

2.CARTI!!!!! Am inebunit cu cartile...si le vreau pe toate cele care sunt legate de vampiri sau alte povesti adolescentine.Iata cateva :D

Nu le vreau pe toate o data.Ajunge una!

3.Accesorii!!!!!Da...mi sa pus pata pe inele,am si eu cateva dar colectia o sa se inmulteasca cu timpul.Ceea ce'mi doresc tare mult este un inel cu bufnita..si nu am vazut pe la noi..sau poate este si nu stiu eu unde sa caut.Ca modele am sa pun cateva poze pentru o idee :))







Acestea sunt :)) :X
IN orice caz..ceva asemanator!
Iarasi trebuie sa mentionez ca nu vreau 100 de inele:)) Unul si bun!


Si cam atat!

PS:nu trebuie sa fie cate 2 articole (ex:o carte si un inel).O mica atentie conteaza tare mult :))Si bineinteles PREZENTA!Ce naiba doar fac 18 ani !!
PS2: A trebuit sa fac postarea din timp,pentru ca asa se cuvine ;))..nah motivele sunt multe :D


Cui nu'i convine sa taca din gura!


6 comentarii:

  1. Tare nu imi place sa mi se zica "ce vrei de ziua ta?", dar imi place cand cineva imi spune ce isi doreste.
    Eu cu sormea facem liste ce imi doresc; o soseata, un sapun...

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani de pe acum si sa ai parte de o aniversare speciala:*

    RăspundețiȘtergere
  3. gabi,chestia asta cu "ce vrei de ziua ta" a devenit la moda.Oamenii de frica sa nu dea banii de pomana pe ceva ce nu va fii placut si de efect prefera sa intrebe.Mi se pare ok :D
    Acum pana si la nunti intrebi mireasa mirele de ce are nevoie ca sa stii ce sa le iei...astfel nu vor avea 10 seturi de tacamuri si nici macar unul de pahare..nah vb vine :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani! imi place mult blogul tau :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos Alina,ziua mea e prin martie :))Si totusi mersi mult :*

    RăspundețiȘtergere