17 octombrie 2009

Romaniaa Trezestete!!!!

Ma inspaimanta faptul ca aceasta tara se duce de rapa din ce in ce mai mult.Peste tot vezi cersetori..oameni fara casa..amarati..nu au posibilitatea de a avea un serviciu..bolnavi...
Insa capitolul oameni saraci se imparte in 2 grupe:
1.oameni care aleg cea mai simpla metoda de a castiga cativa banuti si aceea de a cersi sau isi trimit copii la cersit..sau furatul.
2.oameni intradevar bolnavi care sufera de vreun handicap..sau eu stiu..care nu au cum sa se duca sa munceasca.(pe acestia ii inteleg)
Stim foarte bine cum se fac angajarile acum..doar daca esti tanar arati bine..
Sunt atatea lucruri pe care nimeni nu tii le poate explika..cum ar fi:de ce oamenii cu o facultate ..2 chiar..nu'si gasesc un serviciu.. si de ce atunci cand te duci la un interviu pentru un loc de munca iti cere facultatea?
De cand suntem in recesiune..s'au semnat multe concedierii..Si asa au inceput problemele..
Multi dintre copii nu stiu sa scrie..nu stiu sa citeasca ..datorita faptului ca parintii nu au posibilitatea de a'i trimite la scoala..
E pacat....Numai in Romania se poate intampla asa ceva..Numai aici invatamantul este la pamant..
Sunt atatea chestii la care multe persoane de varsta mea nu se gandesc..insa asta e tara in care traiesc ..o data si o data va trebui sa luam initziativa si sa facem ceva pentru aceasta tara care nu face altceva decat sa se afunde intr'un mare "Cacat".
Uneori imi este rusine ca sunt romanca...Daca ash avea posibilitatea de a plecat de aici ash face'o fara Nici un resentiment.
Pana atunci am dreptul de a visa la o viata mai buna ,intr'o tara mai buna, cu oameni mai buni..!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu