14 decembrie 2010

This is what i want for Christmas...


A nins atat de frumos...dar putin..si cu toate ca este frig...pe de'o parte imi place..pe de alta parte nu.Nu prea imi place pentru ca trebuie sa imi i'au multe haine pe mine..dar anul asta se pare ca va fi ceva mai diferit decat anii trecuti.Mos Niculae a venit..il astept pe Mos Craciun.Nu i'am scris pentru ca stie ce'mi doresc,doar e Mos Craciun..si el le stie pe toate fara vreo lista cu 10000 de lucruri pe care mii le doresc.
In primul rand vreau mai multa liniste,vreau multa sanatate,vreau o viata mai frumoasa,si pe cei pe care'i iubesc pentru mult timp de acum in colo langa mine.
In momentul asta sunt 2 persoane pe care le iubesc cel mai mult si care conteaza pentru mine:Sora mea si prietenul meu.Restul..sunt personaje secundare in povestea vietii mele.
Pe ei in vreau in permanenta langa mine..si daca ei vor fi langa mine..numai am nevoie de nimic altceva.
Uneori regret faptul ca m'am indepartat de cele 2 prietene ale mele.Nu stiu cine a fost devina..poate ca toate am gresit.Suntem toate ocupate cu scoala si viata personala..incat prietenii pentru noi au cazut pe locul doi.Nu stiu daca ele gandesc asa..dar cel putin eu asta am observat.
Probabil ca ne dorim mai mult timp liber..incat sa ne vedem mai des..insa timpul asta nemilos si nu ne permite.
As vrea ca Mosul sa'mi aranjeze macar o zi in care sa iesim si sa vorbim..asa cum o faceam "pe timpuri".

[Am terminat si cu tezele..azi am dat'o pe ultima-la romana.Astept rezultatele..astept vacanta.]

2 comentarii: