12 decembrie 2010

Incompetenta!

Vineri a fost prima zi de iarna in adevaratul sens al cuvantului.A nins.A nins frumos,a nins cu SOARE.Dar..parca nimic nu s'a intamplat..acum nici zapada nu se mai zareste.Doar frigul ce ne mai trezeste dimineata...si poate stergatoarele masinilor inghetate.
Daca va ninge de Craciun si Revelion,ar fi frumos..dar nimic mai mult..nu imi place ca dupa ce ninge se topeste zapada si totul se transforma intr'o mare balta!!!
Mai este DOAR o saptamana si 2 zile de scoala si vine vacanta.Sunt 2 saptamani in care cu siguranta nu voi face nimic!
2 saptamani trec FOARTE repede.Nu stiu inca ce voi face de Craciun..de revelion nici numai vorbesc.In fiecare an a fost o decizie luata cu cateva zile inainte..sau poate o saptamana.Nu pot spune ca mereu a fost o alegere de bun augur..dar asa e viata:plina de alegeri potrivite sau gresite.
Ieri a fost o zi groaznica!! Nu am avut nici apa rece nici calda (automata nici caldura).A fost ingrozitor!!!Administratora blocului meu se crede Xena (ca ea poate rezolva totul) da de unde.A stat degeaba.Muncitorii aia au zis in jurul ore 12 ca numai dureaza mult si mi'a dat drumu la apa abea la 5 jumate!!Niste incompetenti!!!
Un domn din bloc i'a spus administratorei ca este "servitoarea blocului" :))
Mare dreptate..e o incompetenta!!!!

Vreau ca de ziua asta sa profit din plin...:X
Va doresc o zi cat mai frumoasa si linistita!!! :*

3 comentarii:

  1. daaa a nins cu fulgi de gasca poate! ce urat, nu e iarna daca nu ninge :(( oh well, nici eu nu am avut apa calda doua zile, niste nesimtiti ce sa mai.
    o zi buna si tie!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Alis,nu ai avut apa calda..dar eu nu am avut de nici un fel.Imagineazati sa nu te poti spala pe maini (am folosit servetele umede)sa nu'ti poti spala un mar sa mananci :))
    Groaznic!

    RăspundețiȘtergere