18 septembrie 2010

Week end in sfarsit !!!!!!!!!!!

E sambata in sfarsit.A trecut o saptamana de scoala.A trecut repede...nici nu ma asteptam la asta..a fost o saptamana plina!
Am fost atat de nervoasa zilele astea..nici eu numai stiam de capul meu..atatea pretentii din partea profilor incat aveam impresia ca o sa o i'au razna.
Toti profesorii au pretentia ca noi,elevii,sa le respectam materia,sa invatam,si sa le cumparam cartile!
Dar stai putin..de ce sa'mi i'au carte la geografie cand nu dau bacul la aceasta materie?De ce sa i'au carte la economie cand eu nu invat decat din caiet!De ce sa i'au carti de peste 20 de lei cand pot lua de la cei de a 12 a cu 10!!??
Profa mea de chimie ne'a bagat pe gat cartea.Adica femeia a facut comanda din timp,a venit ziua in care aveam prima data pe acea saptamana chimie..si ce face ea?!!?Vine cu teancu de manuale si le pune la fiecare in brate!Pai ce e asta domnule?Daca eu imi pot face rost de carte din alta parte cu bani mai putini de ce sa i'au de la tine cu pretul dublu?
E chiar aiurea...o fata de a 12 a mi'a zis ca daca nu cumperi cartea de la ea nu te baga'n bac!
Ce cacat...
Sunt o gramada de carti care'mi trebuiesc..iar preturile sunt imense..avand in vedere ca sunt niste foi lipite la capat..eu le folosesc doar un an,apoi in a 12 a imi trebuiesc altele..si tot asa..e o adevarata porcarie..si nu toti isi permit.

Ce'l putin diriga ne'a luat din prima cu predat si tema!!!Da...super...
Aseara mi'a fost atat de rau..zicea'i ca's o leguma..abea imi puteam misca corpul.Din cauza oboselii,stresului,nervilor,plus ca eu 6 ani de zile am fost numai dupa amiaza..acum organismul meu s'a dat peste cap cu trezitul la ora 6 ..de dormit la pranz nu pot..alergatura mereu..
Nu stiu cand o sa'mi revin.o sa'mi i'a ceva timp pana ma voi obisnui...

Va doresc un week end cat mai placut TUTUROR!!!!

3 comentarii:

  1. mda chiar ca sunt nemernici profesorii astia...incearca sa iei niste vitamine ca sa poti rezista si stresului. week-end frumos si odihnitor

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca ar fii o idee cu vitaminele..altfel cred ca ajung si la spital.. :|
    Mersi la fel >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. are dreptate alis. vitaminele ar fi o chestie utila. stiu cum e cu manualele.. poveste veche.
    ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere