15 septembrie 2010

Timp pentru mine numai exista..

SUNT BINE!!!!NU AM PATIT NIMIC!!!!

Pai hai sa va zic ce am facut eu timp de o saptamana!!!!Am fost atat de incarcata si bulversata cu toata kestia asta cu scoala..incat nu mai imi vedeam capul de treaba...nici chef sa mai intru pe calculator.Zilele astea parca vedeam biroul gol..nici decum si calculatorul.
Am tot umblat dupa diverse gen:izmene,ilice,flanele,hoshoni,si alte dastea...
Ma trezesc de la 6 sau 6 fara ceva pentru a fi la scoala la 7:30.
Pentru mine e ceva nou..si imi este destul de greu...sa ma trezesc la asemenea ora...e greu pentru ca din cls a 5 a am invatat dupa amiaza...

O sa'mi i'a ceva timp pana ma voi obisnui..dar sper sa rezist..Si stiu ca o voi putea face.Schimbari..hm..au fost ca peste tot :alt director,alti profesori,o colega noua,una a plecat,orar de rahat,etc.

Nu stiu cat de des voi mai putea posta...pe voi v'am citit in fuga,asta cand mai vedeam calculatorul deschis de sormea..si mai stateam 5 minute...imi pare rau ca nu am mai fost atat de "prezenta" cum eram inainte...sunt clasa a 11 a,voi stiti cum a fost si cum este.Acum numai este invatamant obligatoriu..asa ca profi isi arata adevarata lor fata...trebuie sa trag tare anul asta si bineinteles si anul viitor..
Uff..e atat de greu :((
V'am pupat pe toti :*:*

6 comentarii:

  1. :*un an nou plin de note bune si cunostinte noi!ei acum stau mai lninistita cand te stiu bine, la scoala, harnicuta :*Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc frumos Alis :* esti tare draguta :X:X
    Mersi la fel ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. spoor in noul an. numai note mari :*

    RăspundețiȘtergere
  4. succes la scoala.dar ce te stresezi asa?ca nu te omoara nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu mai exact de ce ma agit atat..dar e perioada asta super incarcata..o sa'mi treaca :)))

    URASC SCOALA!!!

    RăspundețiȘtergere