29 septembrie 2010

Si,si,si..

Doamneee urasc ploaia asta!!E asa de frig....a plouat toata ziua!!!Vreau sa se opreasca...si m'am plictisit atat de tare...si raceala asta nu'mi trece odata...si ma simt atat de rau..si nu pot sa dorm...si ma deranjeaza toate..si numai vreau nimic!!!

5 comentarii:

  1. off draga de tine. cred ca sfaturile cu raceala sunt de prisos, pentru ca nu mai are nici un rost sa iti zic de ceaiul mult si stat in pat ca banuiesc ca te-ai saturat. poate o carte buna te-ar mai ajuta un pic. sper sa te faci bine repede. pupicei >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow !Gand la gand..uite am luat in mana mai devreme "Idiotul" de Dostoievski.Am citit primul capitol si chiar imi place..
    Cat despre raceala..credema..ca am baut la ceai pana acum cat nu am baut in toata viata ..plus pastile.. :|
    Tot ce vreau e sa'mi treaca mai repede :D
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. te`ar ajuta gandurile pozitive. vor fi si zile mai bune. trece trece. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa am zis mereu ANM.."o sa treaca"..si intradevar a trecut..dar parca vreau sa numai fie astfel de momente sa numai fiu nevoita sa zic mereu "trece".ma simt de parca ma mint singura..
    Asta'i viata :D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. daca era totul mult prea simplu te`ai fi intrebat" de ce asa simplu? ceva sigur nu e bine". se pare ca cel de sus ne scuteste de intrebarea asta..ca sa nu mai fim nevoiti sa ne minunam.
    asta e viata, fiecare cu greutatile lui. Nu stiu daca exista cineva in totalitate multumit, multumit intotdeauna.. de cand se stie pana va muri. :D
    dai cu ceai coco, dai cu ceai si stai la caldura. :*

    RăspundețiȘtergere