20 septembrie 2010

Sacrificii din iubire

In momentul de fata stiu doar un singur lucru!!!
Ca vreau sa se TERMINE!!!!
Vreau sa se termine toata aceasta piesa de treatru proasta.Aceasta piesa clandestina,fara un incipit si final bine stabilit,fara personaje potrivite,fara roluri bine explicate,fara tot!!!
Asta este ca o prima piesa de teatru aparuta vreodata!Cea mai prost regizata.Este cel mai prost scenariu posibil EVER!!!

Nu am sa stau acum sa deschid prea mult subiectul,pentru ca nu vreau,si nu ma simt in stare.Stiu doar un singur lucrul.Si acela este ca vreau ca toata mascarada asta sa te termine o data si sa am si eu parte de putina liniste.Sa numai fiu nevoita sa ma enerverz mereu,sa'mi fac griji pentru El,sa nu ma mai chinui sa fac anumite persoane sa inteleaga ANUMITE chestii,sa nu mai fiu pusa in situatii de TOATA JENA,sa nu mai fiu prinsa la mijloc,sa nu stiu ce sa raspund,sa nu stiu cu cine sa tin,sa nu fiu nepoliticoasa,si lista este atat de mare incat nu mi'ar ajunge o zi intreaga sa le enumar.

De ce trebuie sa indur atatea???De ce???Cu ce am gresit?Cu faptul ca iubesc un om si ca vreau sa am o relatie de lunga durata frumoasa?
Se pare ca povestile cu printese si printi pe cai albi au apus de mult.Se pare ca nici macar nu'mi permit sa visez cu ochii deschisi la asemenea lucru.
Va dati seama ca nici MACAR ATAT nu pot face?!?!
M'am saturat pana peste cap de situatia asta..m'am saturat de oameni rai,oameni perversi,prefacuti,fara suflet!!!!m'am saturat!!!!!

Dar....se pare ca nu pot face nimic in privinta asta.Nu am alta alternativa..decat sa stau..si sa stau si sa stau..sa indur toate astea..pentru ca la un moment dat o sa se termine..cand?Nu stiu...dar stiu ca se va intampla..
De ce fac toate astea?
Pentru ca il iubesc!!!!Si trebuie sa fac multe sacrificii pentru asta...
:(

6 comentarii:

  1. Iubirea este un sentiment extrem de complex, care iti ofera multe bucurii, dar in acelasi timp, presupune si multe sacrificii si poate chiar suferinta. Atunci cand intr-un cuplu iubirea vine din partea amandurora, sacrificiile pe care le facem nu mai sunt o povara. Este de ajuns un zambet din partea persoanei de langa noi si am uitat de tot ce a trebuit sa facem ca sa obtinem acel zambet. Toate lucrurile care se intampla acum nu cred ca au o explicatie logica. Cred eu ca tot ceea ce se intampla acum, te va face pe tine mult mai puternica. Nu te lasa doborata de toate aceste lucruri. De multe ori, dupa ce rasare din nou soarele, ne dam seama ca de fapt poate au fost niste probleme foarte micute, pe care, interiorizandu-le prea mult, le-am facut extrem de mari. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. :(..pisi mic:(...totul o sa fie bine:x..ai sa vezi:*..

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat timp cat faci sacrificii, inseamna ca tu crezi ca merita. Si daca tu crezi asta, restul suntlegende.Esti tu cu el si atat. Ca in jurul vostru lumea probabil spune multe, e partea a doua. Ca unul dintre voi mai greseste, iarasi e ceva ce rezolvati numai voi.
    Sper sa gasesti o rezolvare. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc din suflet Balaurita pentru aceste cuvinte .Apreciate >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Da pisi...si eu sper sa fie bine
    >:D<
    love you :X

    RăspundețiȘtergere
  6. ANM... cred ca faza cu sacrificiul mi'a intrat in reflex...o fac involuntar de multe ori...
    si eu sper sa gasesc ceva.. :*
    mersi :*

    RăspundețiȘtergere