7 august 2010

Ne intalnim la garla!!!


Azi dupa ce am mers cu prietenul meu sa'si caute ceva de incaltat..am zis sa o luam pe scurtatura..si am luat'o pe langa lacul/balta/raul/paraul/ Dobroiesti ce o fi chestia aia.
Sincer...am fost ingrozita...
Adevarul este ca eu nu am mai fost pe acolo de cand aveam vreo 6-7 ani..in 10 ani s'au schimbat multe..chiar foarte multe..
Cand eram la scoala ma mai duceam cu niste prieteni prin cimitir si ne speriam unii pe altii..dar nu era asa de infricosator ca acum.
Pare o jungla..cu salcii mari,mult stuf,copacii batrani si batuti de viscol,ploi si soare...iarba..
Chiar nu este o priveliste frumoasa..sau drum pe care sa treci frecvent..
Mergand noi pe acolo..am dat peste diversi si diverse.. pana am ajuns intr'un loc care nu mai parea asa de neingrijit..si asa de scarry.
Exact langa mal erau 2 persoane.Un EL si o EA.
Domnul(pentru ca era in varsta) avea o camasa pe el,o culoare pastelata..niste ochelari la ochi de zici ca era un nene dala de isi petrece timpul in parc jucand table sau remi.Ea era o doamna coafata,rujata,aranjata cu niste pantaloni albi trei sferturi si o bluza de in un pic transparenta cu un decolteu generos.
[SUNT FOARTE ATENTA LA DETALII...da stiu :D]
Ce mi'a atras mie atentia..nu a fost faptul ca stateau practic prin boscheti probabil incercand sa se ascunda de ochii curiosilor..posibil sa fii avut o aventura...nu stiu si nici nu ma intereseaza.
Cu aventura poate poate..sau se poate ca ei sa fii fost un cuplu pentru ca distinsul domn o tot lua in brate si radea..pana la un moment dat cand acesta o blocheaza luand'o ferm in brate si punandu'i mana pe sani!!!!!!!!!!!
Asta mi sa parut o faza de tot rasu..pe bune...Te duci prin boscheti printre ciulini si stuf..ascultand broastele si fiind nevoiti sa simta un miros de "brad" natural de la mama lui..nu mi se pare prea romantic.
Acuma eu nu am nimic impotriva acestui lucru.Omu face ce vrea se duce unde vrea..

Dar parerea mea este ca daca nu ai bani sa o duci undeva poti sa stai si in parc si tot e mai frumos de o mie de ori.

2 comentarii:

  1. tuu dar dc zice ca postarea e de vineri?sigur azi e sambata??:))
    unora le place prin boscheti,ce sa le faci:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai Incepusem postarea ieri si nu o terminasem.. :D

    RăspundețiȘtergere