1 august 2010

Life is pain

Ceva nu merge..ceva imi spune ca nu e bine..ceva imi spune ca ar trebui sa fac ceva..ceva ma trage de mana si ma ajuta sa nu cad in prapastie..ceva ma impinge usor spre abis..ceva imi spune sa renunt..ceva imi spune lupta..ceva ma plictiseste ..ceva ma sustine..ceva imi spune "du'te si distreaza'te"..ceva imi spune "nu e bine,de la capat"..ceva ma uraste..ceva ma iubeste..ceva ma atins....
Ar fi milioane de "CEVA"...
Simt ca explodez..
Sunt ATAT de dificila..

6 comentarii:

  1. e bine ca esti ATAT si nu DOAR dificila. sunt mii ce ceva`uri.
    Ceva imi spune ca o sa`ti treaca.. ceva imi spune ca e trecator. Sunt atat de multe ceva`uri ca ai sa o iei razna daca te gandesti la ele mereu.
    Ceva nu`ti spune ca n`ar trebui sa te gandesti atat? :d

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa iti spun ceva:)) mie cineva mi-a spus ca oricum, fiecare persoana e dificila in felul ei, dar daca gasesti o persoana care nu e in niciun moment al vietii dificila, acea persoana nu are un anumit ceva, care atrage oamenii...si sincer, stiu din proprie experienta...uite de 1 an de zile am langa mine o persoana extraordinara:X dar in anumite momente e extrem de dificil, dar il iubesc si el asa e, nu pot sa il schimb

    RăspundețiȘtergere
  3. ANM vreau si eu sa fie CEVA care sa'mi spuna ca o sa fie totul ok..pe mine nu m'a invatat nimeni cum este iubirea..in ce consta..nu mi'a spus ce sa fac si ce nu.Am invatat singura din propriile greseli,m'am ars de multe ori..dar asta este..
    Si da este CEVA care'mi spune sa nu ma mai gandesc la asta..dar e un pic cam greu..

    RăspundețiȘtergere
  4. Inteleg Balaurita dar eu parca's prea preaa dificila..am momente cand nici eu nu intelege de ce fac ce fac..
    Trebuie sa mai lucrez la autocontrol :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu conteaza.. pe mine nu m`a invatat nimeni. Mi`am dat singura peste mana, m`am aruncat singura in perna si am plans de nebuna luni intregi. Dupa am ras ca nebuna un an.. si tot asa.
    Ceva`ul ala.. esti tu. Trebuie doar sa vrei, sa ai initiativa si puterea sa faci sa fie mai bine.
    Si puterea aia.. vine din "vreau!deci pot!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este ANM ai dreptate >:D< :X

    RăspundețiȘtergere