4 august 2010

Minti criminale

O zi plina

[Ai o zi in care este foarte important pentru tine sa iti pui ordine in lucruri si in ganduri. Esti destul de organizata si de dispusa la a petrece mult timp facand schimbari prin casa. O posibila dezamagire de la cineva apropiat te va face sa iti regandesti parteneriatele.]


De obicei nu sunt influentata de horoscop.Da chiar nu sunt..doar ca mai imi amintesc cand si cand sa'l citesc sa vad ce mai spune despre mine..
Ziua mea a inceput bine..adica m'am bucurat pentru prietenul meu ca a luat sala din prima..acum urmeaza sa dea traseul si stiu ca'l va lua pentru ca este baiat destept..apoi au urmat confesiunile..
Trebuie sa fiu sincera cu mine insami si trebuie sa ma hotarasc ce trebuie sa fac pe parcurs..ce vreau sa fac cu viitorul meu..acum jonglez cu trecutul si viitorul..prezentul il traiesc din plin..
De multe ori horoscopul meu spune exact ce mi se petrece..Mi se intampla sa nu'l citesc o zi 2 si cand ma uit zic "Uite frate chiar asa a fost"..bine asta nu se intampla frecvent.

Stau si ma gandesc ca sunt in august se duce VACANTAAA!!!!Si nu vreauuu :((
Vreau sa mai lenevesc inca 2 luni..vreau sa pierd vremea aiurea..vreau sa stau sa stau si sa stau la nesfarsit.Stiu ca par o persoana vesnic obosita..vesnic lenesa..dar...simt nevoia de mai multa liniste..de mai multa relaxare..

Vreau mai multa distractie..vreau in club..nu am mai fost de 1 an si ceva..parca am imbatranit..stau din ce in ce mai mult in casa..vreau sa imi petrec toata ziua in pat uitandu'ma la seriale..si bagand in mine.O sa devin obeza daca o mai duc mult in stilul asta..

Si e trista situatia..si nu stiu..vreau multe in acelasi timp..dar am parte de prea putine.Eu am fost invatata de mica sa ma multumesc cu ce am ..si asa a fost mereu..chiar daca tanjesc dupa mai mult stiu ca nu voi primi decat in limita bunului simt si in limita posibilitatilor.Si nu invinuiesc pe nimeni pentru asta..sunt ok cu toata situatia..dar cine nu viseaza la mai mult??Cine nu'si doreste pentru propria persoana cat mai mult bine??Eu cred ca toti vrem ce'i mai bun pentru noi.Asta pentru ca si meritam..sau poate Nu..nu stiu..

Ma plictisesc atat de repede..vorbesc despre multe lucruri..si nu se mai intelege nimic..am atatea in cap..si nu stiu cum sa le expun mai dragut..si mai pe scurt..cred ca voi incheia aici confesiunea mintilor mele..o i'au razna cat de curand..voi avea nevoie de o camasa de forta :))
NU glumesc..nu acum...poate mai tarziu.. :D
Acum cred ca ma bag la Scrubs-sunt la sezonul 4 :D
V'am pupat si aveti grija ca e foarte cald afara.. :*

2 comentarii:

  1. si eu simt cam aceleasi chestii....sa iti zik ca eu incep cursurile in octombrie? :D mai bine nu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu Alis.. pentru ca si sora mea e la facultate..o sa'mi faca ditai capul :)) cand o sa inceapa sesiunea IAR..e greu.. :(
    Dar fara scoala nu facem nimic.. daca trebuie pai trebuie :D

    RăspundețiȘtergere