13 august 2010

Romexpo masiiii!!!!


In momentul in care nu am chef o zi sa scriu ceva pe blog..prefer ca postarea propriu zisa ,sa fie salvata..asa toate gandurile...sentimentele..trairile..prostiile..sa fie acolo unde trebuie si cand trebuie!


Ieri am stat acasa..nu a mai fost nevoie sa ma plimb atat de mult cum a fost miercuri.Dupa ce ne'am gasit nou costume de baie..a trebuit sa mergem pana la Amway sa i'a sormea pasta de dinti si sa'si i'a parfumul...am mers cu masina pana la capat..si cand am descoperit eu ca defapt centrul Amway este la Romexpo m'a apucat spumele marii..

Romexpo e MAAAAREEEE!!!!! e foarte mare..si cum nici ca se putea mai bine a trebui sa ocolim tot ca sa aungem noi langa Antena 1 unde era si locul cu pricina de noi cautat.

M'a enervat foarte tare si puscariasul ala care cica era body-guard.si DA am zis puscarias!Pe langa faptul ca avea o floare tatuata pe pana..am avut minunata surpriza de ai vedea cel mai scump si pretios tatuaj al lui!!

5 puncte pe mana!!!!!

Ma 5 erau!!!5.

Am plecat noi pe drumul cel lung,sincer,cred ca am facut 20 de minute pe jos.Daca ne lasa domnul 5 puncte sa intram pe unde stia sormea ca se poate in mai putin de 10 minute ajungeam..dar deh!!

Si era atat de cald..si tot soarele parca numai pe mine era..si eram plina de nervi..si imi era frica sa nu mi se faca rau..si dupa ce sa am facut atata pe drum in 2 minute am luam tot si am si plecat.!!

Fuck life!!

Am zis ca lesin..la ce caldura era...si ma dureau picioarele..si voiam acasa..si imi venea sa o strang de gat pe sormea pentru ca m'a tarat pana acolo!!


Ce'i drept eu m'am dezobisnuit de plimbarile lungii..cautarile indelungi ale hainelor prin toate magazinele posibile si imposibile...acum sunt mai mult o batranica..sau o casnica..sau cum vreti voi sa'mi spune'ti :))


E asa de cald..incat imi vine sa stau intr'o cada plina cu gheata si sa dau in hipotermie !Am inebunit stiu...

O zi cat mai frumoasa :*

2 comentarii:

  1. Eu am fost sa iau apa de la izvor pe la ora 15:00 si m-am ales cu o coada nu prea lunga dar cu multe sticle.. haha :))... daca acum e asa de cald cum o sa fie peste doua veri sa spunem...

    RăspundețiȘtergere