19 iulie 2010

Dream girl


Nu stiu ce sa scriu..dar vreau sa scriu..nu stiu daca am chef sa scriu defapt..dar totusi o fac..
Am o stare de nedescris..Ieri aveam atatea idei in cap si nu stiu de ce nu le'am scris undeva..probabil ca de lene,iar acum imi pare rau.
De cateva zile ma trezesc la 8/8:30..si nu dorm mult..si spre seara dorm pe mine si casc intr'un hal incat am impresia ca mi se va rupe maxilarul...daca am ajuns eu sa adorm si pe scaun cu gatul intr'o parte..chiar si aseara pe banca in parc..stateam intinsa si daca nu'mi zicea prietenul meu ceva de genul :"hey..ce faci??vrei sa adormi si aici??" cred ca ma afundam intr'un somn profund..in AER LIBER!!!
Cu toate ca vreau sa dorm mai mult nu pot..ceva nu ma lasa si'mi spune :"Haii ridicate din pat"..
Cam jumatate din zi mi'o petrec in fata calculatorului..belind ochii la tot felul de chestii..sau uitandu'ma la seriale...
Am terminat si sezonul 3 din Gossip Girl.. si am inceput Scrubs (la insistentele Denisei) ieri m'am uitat la 5 episoade..
La Neveste Disperate la care ma uit impreuna cu prietenul meu am ajuns la sezonul 4 cam pe la jumate..
Pot spune ca este febra serialelor..si imi place sa ma uit..
Nu m'am mai uitat de mai bine de jumatate de an la un film de groaza..

Nu m'am angajat nici acum...si parca imi e bine..dar imi pare rau pentru ca as fii vrut sa'mi umplu si eu timpul cu ceva..si stiu ca daca as fi muncit mi'as fii dorit sa mai am si eu putin timp pentru mine..putin timp pentru leneveala..Si nu cred ca ma voi angaja vara asta..cei drept numai este mult o luna si un pic..si incepe scoala..Imi e dor...intr'un fel nu pentru ca mie groaza de ce o sa urmeze..
Timpul asta trece asa de usor..Cred ca azi voi termina primul sezon din Scurbs si o sa mai scriu un capitol la "Viata dinaintea mortii"
Va las aici melodia asta pe care o ascult intruna si o iubesc :X

6 comentarii:

  1. foarte frumoasa melodia...eh nici eu nu dorm foarte mult si de cateva zile parca am intrat intr-o monotonie de nedescris si cand ma gandesc cat de mult am asteptat vacanta...pana acum nu prea am facut nimic

    RăspundețiȘtergere
  2. o viata avem si pe aia o dormim :)).acum stiu si eu la ce se referea vorba asta :P
    mmm duminica a facut ceva urat :D am fost in oras cu o prietena si ce mi-am zis eu? hai sa-mi cumpar un pachet de tigari:D apoi...am luat Vogue mentolat si in doua ore era terminat, am fumat si eu si ea din el in draci.Eu care nu fumam da? :D cateodata fumul de tigara te relaxeaza maxim.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca si eu credeam la fel cu tigarile..pana am realizat ca defapt ma enervez mai rau :)) asta pentru ca fumez tigare dupa tigare si mii se face rau.
    Bine asta in cazul meu..
    Sa stii ca nu strica Alis o mica escapada cu totii avem "pofte" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Balaurita..nici eu nu am facut ABSOLUT nimic..si parca e aiurea..pentru ca ma simt "nefolositoare" e ca si cum as fii intr'o camera cu inca 2 persoana si una ma striga iar cealalta spune "Ooo!!Taci nu va face nimic..nu e buna de nimic..nu e in stare de nimic.."
    Si se aude in ecou "nimic...nimiiiic..nimicc"

    Am luat'o eu razna cumva ???
    =))
    O doamnee...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ai pus un nou capitol :((

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi pune..am fost si eu in treburi ;)) :D

    RăspundețiȘtergere