23 iunie 2010

Vicii!!

Sunt..nici eu nu stiu cum sunt..
M'am plictisit,dar in acelasi timp imi gasesc cate ceva de facut.
Sunt irascibila..de 2 saptamani aproape diminetile mele sunt oribile.Nu pot sa'mi beau cafeaua..nu ma pot odihni cum trebuie din cauza LUI..asta pentru ca nu stie ca fumez..Uneori imi venea sa'i strig in fata "FUM
EZ!!!" si ce'o sa'mi faca...
Nu pot avea o zi frumoasa,linistita,armonioasa, daca nu'mi beau cafeaua.Sunt un fel de zombi care se plimba de colo colo si se roaga ca "domnul" sa iasa din casa,pentru a putea fuma o tigare.
Dar parca o face intentionat...parca..parca..
Uhhhhh!!!Urasc chestia asta...abea astept sa'i treaca mana aia nenorocita si sa se duca la munca.Si cand credeam ca daca sunt in vacanta v'a fii altfel..

Vara asta o sa treaca foarte repede..si presimt ca nu o sa fac nimic productiv.Presimt ca voi lenevi intr'una..ma voi plictisi mereu...si nu ma voi alege cu nimic.ABSOLUT NIMIC!
Stau si urmaresc emisiuni de pe "Discovery-travel&living",mananc muuulta ciocolata,multa inghetata, si uite asa se scurge timpul.

De cum m'am trezit am vazut ca este urat afara..apoi a inceput sa ploua cu galeata..apoi "domnul" numai pe capul meu si a lu mama a stat..E un stresant!!!!!!!!!Vreau o tigare..numai una!!UNA singura!!
Dumnezeule...




8 comentarii:

  1. pfuuu...stiu prea bine cum e...asa era la mine acum doi ani cand am inceput sa fumez...au trecut cateva luni si de anul trecut de la majoratul meu stie ca fumez, ma mai intreaba asa cateodata cand o sa am de gand sa ma las de fumat si se intereseaza de ce tigari fumez ca sa vada daca nu is prea tari...ideea e ca desi stie ca fumez, eu nu fumez acasa decat la ocazii, cand este lume multa la noi si se fumeaza, dar in rest nu...ei si e naspa cu vremea asta ca daca ploua ce pnm mea sa fac si sa stau singura in spatele blocului sa fumez nu imi place asa ca si eu stau de multe ori si astept sa mearga la piata sau pana la magazin:))

    RăspundețiȘtergere
  2. E atat de aiurea avand in vedere ca si mama si el si sora mea fumeaza...Si eu daca nu fumez mananc mult..si nu vreau..ieri de exemplu am fumat abea la 2..
    Nu vreau sa stie acum..nici macar nu mi'l pot imagina cum ar reactiona..
    Incerc sa rezist..:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu site-ul dp care iei pozele:(((...Te rog..fac orice:(((

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu'ti spun aici ..in public :))
    Da..e frumos..dar eu nu vreau sa stau toata ziua in casa... X(

    RăspundețiȘtergere
  5. :))...ok...pisi..intra un pic pe mess te rog..am nevoie sa te intreb ceva:*

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) ce bine de mine ca nu fumez. apoi, cafeaua dc nu o poti bea linistita? sau e faza aia cu 'la o cafea merge si o tigara?' ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pei nu pot sa beau nici cafea..tot din cauza lui.Ca spune ca dc sa beau cafea de la varsta asta..eii sunt multe chestii..si chiar nu pot sa beau cafea fara tigare..

    RăspundețiȘtergere