29 iunie 2010

T.I.

Simt un mare gol in sufletul si inima mea,cand nu esti cu mine ,cand nu te vad in patul meu dimineata.Mi'ar placea la nebunie ca atunci cand deschid ochii din cauza soarelui ce patrunde prin geam,sa intorc capul si sa te vad pe tine...sa'ti vad chipul de inger cum zambeste in somn..sa te cuprind in brate..sa te sarut..sa te trezesc si sa'ti spun "te iubesc".Imi place atat de mult cand ne vedem..pentru ca grija,durerea,golul dispar ca prin farmec..pentru ca atunci cand ma iei in brate ma simt in siguranta..pentru ca atunci cand ma saruti simt mii de fluturasi in stomac..e acea senzatie placuta ce'mi explodeaza'n tot corpul..acea vibratie...sunetul batailor inimii mele ce sta sa iasa afara...asta este iubirea??Eu cred ca da!!
Golul din inima mea se umple cu iubirea ta neconditionata,cu fericirea ta debordanta,cu mii de zambete superbe,cu mii de rasete,cu mii de cuvinte dulci.
Iubesc modul in care imi zambesti,iubesc modul in care'mi spui ca ma iubesti,iubesc modul in care spui ca ma adori,ca ma doresti!!
Imi place atat de mult cum ma atingi,cum mainile tale imi dezmiarda pielea fina,imi place cum imi soptesti la ureche ca ma iubesti,cum respiratia ta calda se imprastie pe corpul meu atat de mic in mainile tale.
Nu am crezut niciodata ca voi iubi asa.Nu regret nimic din ceea ce am facut.Ma bucur ca ai fost tu si nu altcineva.Ma bucur ca ti'am acordat aceasta sansa.Ma bucur ca tu esti acea persoana care ma iubeste mai mult decat orice.Ma bucur atat de mult pentru tot..
Un simplu te iubesc parca nici numai ajunge..acum nu stiu ca sa fac sa'ti arat ca te iubesc..nici nu stiu ce cuvinte mirobolante sa folosesc pentru a te multumi si pentru a suna cat mai bine si mai diferit..pentru a face ca inima ta sa bata mai tare decat de obicei...sa inspire fericirea cu care eu iti spun cele mai frumoase cuvinte.
Pot spune ca mi'as da viata pentru tine..insa e prea devreme.E prea devreme pentru asta ..pentru ca iubirea noastra va dura o vesnicie...pentru ca iubirea noastra trebuie expusa...pentru ca simt ca trebuie sa stie TOATA LUMEA cat de mult ne iubim si cat de mult ne ducem dorul atunci cand nu suntem aproape unul de celalalt.
Trebuie sa'ti spun cat de mult de iubesc altfel inima mea o i'a razna!!!

TE IUBESC!!!!!!!!!!

Un comentariu: