12 iunie 2010

Tantarii!!


Exista o mica MARE problema in momentul asta.In acest minunat,mirific,splendid si mult asteptat anotimp adica vara sunt si mici dezavantaje.Trecand peste faptul ca nu este numai acea senzatie de cald..de bine..numai simti acel val de racoare impreuna cu razele soarelui cum se scalda'n parul tau..cum pielea ta capata o alta culoare...cum esti asa de fericit ca mai scapi de niste haine de pe tine.Nu!!!Acest lucru nu se aseamana deloc cu ce era acum ani buni.si asta din cauza schimbarii climei din cauza incalzirii globale..din cauza poluarii..din cauza stratului de ozon care se subtiaza iar razele ultra violete patrund foarte usor in atmosfera si te poti alege foarte usor cu niste boli de piele cancerigene.Toate aceste probleme sunt puse pe primul loc,insa eu mai stiu una!!Ohooo!!Si inca un buna!!

Despre ce vorbesc?????Despre TANTARI!!!!!!!!!Tantari omulee!!Sunt niste fiinte mici cu aripi,o trompa mare si care are o placere sadica de a'ti suge sangele si de a te umple pe tine cu petele ale mici si rosii care te mananca al naibii de rau!!Sunt atat de scarboase..atat de inutile aceste insecte.Chiar nu le vad rostul..
As putea spune ca sunt un fel de vampiri care se hranesc cu sangele tau ca sa poata trai.Eu zic ca nu ar fii mare paguba daca ar disparea definitv.Noi oricum ii exterminam cu diverse produse..dar asta nu ne scapa neaparat de TOTI!!
Nici macar numai pot sta afara..in parc din cauza lor.Primaria la ora asta doarme..nu'i mai intereseaza ca numai putem iesi afara cand se lasa seara din cauza acestor creaturi ale lui Dumnezeu.Anul trecut trimiteau masini speciale care dadeau cu o solutie prin parcuri impotriva tantarilor..dar acum..acum ce se intampla???

Sunt dezgustatoare..numai poti purta si tu o discutie normal pentru ca trebuie cam din 5 in 5 secunde sa te scuzi si sa spui "Un moment am un tantar pe piciorul meu si trebuie omorat"!!
Urasccccc insectele..le urasc indiferent ce sunt.Imi este frica de orice fel de insecta care zboara are aripi sau picioruse atata timp cat imi bazaie pe langa ureche sau se pune pe mine. LE URASC!!!Am citit pe un site ca transmit si diferite boli..Cu asta ii urasc si mai mult!!

Iata si cate ceva despre tantari:
Tantarii sunt o specie de insecte
adaptata la mediul urban. La unele specii la femela nu se produce maturizarea oualor fara consumarerea sangelui de mamifere. Se pot împerechea si în spatii restranse, în care traiesc si în timpul iernii fara sa intre în diapauza.Adultul tantar depune ouale si iarna cand temperatura apei depaseste 10ºC (între sfarsitul lui aprilie si mai); generatiie din primavara si vara se succed la fiecare 15-20 zile, în functie de temperatura apei. Dezvoltarea larvelor se realizeaza în ape statatoare.
Tantarii sunt de doua ori mai atrasi de culoarea albastra decat de orice alta culoare. Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane. Doar femelele tantar inteapa, pentru ca sangele oamenilor este un izvor de proteine, iar cu acesta ele isi pot creste puii. Masculii se multumesc cu nectarul din plante si alte substante zaharoase. Tantarii au dinti.

O doamnee au DINTI!!!!!!!!!!!!!Asta'i buna..Cum asa???S'a dus vreun stomatolog si s'a uitat in gura vreunui tantar??Oooo!!Avea carii??Trebuia sa'si puna vre'o plomba??Nu sunt eu specialista in asa ceva si nici nu vreau..dar suna absurd ca o creatura minuscula sa mai aiba si dinti..Bine acum numai gandesc ca or avea niste dinti ca ai nostrii dar..totusi..suna patetic.
Ma rog..
Concluzia:Urasc tantarii!!Vreau sa dispara!!


5 comentarii:

  1. :))tare asta cu au dinti:)). deci numai doamnele inteapa, asta nu stiam. apoi... ele cum se numesc? tzantzare? :)).e foarte misto piesa! moscquito paradito :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca "tzantzare" :))sau Sotia tzantzarului :D mai simplu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca sunt nebuna..dar in cazul acesta mai nebuni sunt tzantzarii!!!!!

    RăspundețiȘtergere