22 iunie 2010

Doctorul burtica!!


Ieri am fost cu prietenul meu pana la"Spitalul Judetean Ilfov" pentru a'si rezolva anumite "chestii".Dupa mici plimbari de colo colo ajungem in locul potrivit,intrebam de doctorul X si o doamna mai in varsta spune "Aaa vorbeste cu asistenta"..ok..mergem la asistenta si ea spune "Aaa domnul doctor este in camera de garda,stai un pic"..dupa mici ezitari se duce la camera de garda bate de 2 ori,usa se deschide usor..asistenta ii spune ce si cum..si restul e tacere!!Dupa cateva secunde de liniste spune "Da vino incoace".Prietenul meu ii spune ceea ce doreste si ii se spune sa astepte.Ok..
It's too much!!!
[Cat trebuie sa umblu pentru a'mi pune o stampila???]
Dupa ceva timp..iese si "domnul doctor" si ce sa vezi???SURPRIZA!!!
"Domnul doctor" era dezbracat!!!Bine nu de tot..omul avea doar o pereche de pataloni scurti pe el!!!Bai???!!!Adica totusi...eu nu vin in spital pentru a'i vedea domnului doctor piciorusele de cocostarc,parul de pe piept si semi burtica!!!

Inteleg ca este cald..inteleg ca esti obosit si poate ai tras si tu un pui de somn..dar nici in halul asta..!Mi se pare de prost gust sa te afisezi in fata pacientilor a oamenilor in general in niste "izmene" cu care dormi sau stai prin casa!!ADICAA!!!Nici macar chiloti nu avea pe el!!!
SI VORBESC SERIOS!!
Ca apoi cand apare pe hol si ma vede sa spuna "Ohh imi cer scuze!"
Da..sigur..iti ceri scuze!!??Pentru ce??Pentru ca stai tu bine mersi ca la tine acasa in timpul programului??WHAT A HELL???!!
Anyway...chestia asta ma pune pe ganduri..Sunt dezgustata..Este inadmisibil ceea ce se intampla in Romania.
Ca doctor ar trebui sa ai putin respect..Insa la unii lipseste cu desavarsire.

4 comentarii:

  1. mnah inca asa ceva chiar n-am mai auzit...au auzit multe in ceea ce priveste doctorii da asta e deja prea de tot...si din pacate se intampla...si stai la cozi pana nu mai poti si nu pentru ca esti bolnav ci pentru ca ai nevoie de o stampila, dar cum doctorul e prea ocupat, e foarte greu sa iti ia hartia, sa vada ce si cum si sa iti puna stampila, treaba de 2-3 min cu citit cu tot...iti dai seama atunci ce bine e sa fii bolnav si sa se comporta asa cu tine...vai de noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Credema,pentru mine a fost un soc sa'l vad iesind asa!!in prima faza am ramas cu gura cascata vreo 4 secunde..apoi m'a pufnit rasul..dar am incercat sa'mi pastrez calmul si sa nu izbucnesc in ras..
    Chiar ii spuneam prietenului meu ca asta merita o postare :))
    Poftim..E trsit ce se intampla..

    RăspundețiȘtergere
  3. doamnee, romania asta numa land of choice nu este!!asa ceva numai la noi se poate x(

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand spui Romania spui tot ... 8-| traim intr-o tara vai de ea :-j

    RăspundețiȘtergere