1 aprilie 2010

Urasc transportul in comun.

De cand ma stiu..nu sunt o impatimita a RATB'ului..niciodata nu mi'a placut sa merg prin tramvaie..masini..Am facut'o cand aveam intradevar nevoie..nu de placere.Adica nimeni nu merge de placere cu tramvaiul..nu?Sa fim seriosi.

Sunt o multime de motive pentru ca nu imi place sa merg cu transportul in comun si am sa enumar cateva:

-Uneori este foarte multa aglomeratie

-Babele vin si iti spun cu cel mai mare tupeu sa te dai de pe scaun ca "ele sunt obosite si bolnave".Cei drept ori fi ele batrane si bolnave dar nu le obliga nimeni sa umble de nebune prin Bucuresti doar doar or gasi o eugenie mai ieftina decat la magazinul din colt.

-Miroase urat.Nu mi'a placut niciodata mirosul acela intepator de ceapa combinata cu branza/slana..sau mai stiu eu ce mananca pe acasa.Defapt nimanui nu'i place.

-Mirosul hainelor babacilor->NAFTALINA

-Cand e aglomerat se gasesc tot felul de "saraci" si incep sa tipe "Servetele umede 3 la 1 leu..Leocoplast medicinal...bureti de vase.." etc.E atat de enervant..si mai da si cu sacosa peste tine..pentru ca tu trebuie sa'i feresti ei sunt in timpul serviciului.

-Zgaltzaiala aia tampita

-Cand vatmanul prinde toate semafoarele si chestia asta se intampla tocmai cand te grabesti ..

-Cand ti'e lumea mai draga vine si nenea/tanti controlorul/area si se uita urat la tine iti cere biletul sua legitimatia in cea mai mare scarba..Pe deasupra mai au si tupeul de a te da jos din tramvai si iti mai cer si bani..care bineinteles ajung la ei in buzunar.AAAaa si sa nu uit iti violeaza si intimitatea cerandu'ti sa le arati ce ai in geanta/sacosa/ghiozdan.Nu'i corect domnule!!Este inadmisibil asa ceva.!!!

-Nu sunt rasista dar am boala pe acei "afro-Rromani" care se i'au de tine..iti spun tot felul de lucruri urate..mai si pun mana pe tine si nu ai ce sa faci in aceasta situatie..pentru ca ei mai sunt si "ninja" scoate sabia si PAC buzunarelul.Nu am absolut nimic cu cei care sunt educati vorbesc frumos si nu au nici o treaba cu tine.

-In tramvai sau masina urca toti boschetarii/aurolacii/nebunii..

Si ar mai fi multe de spus...cu totii stim cum este..cu totii suportam toate aceste "jigniri" care vin direct la adresa noastra poate ca nu direct..insa pentru a nu stiu cata oara spun ca "Romania'i de cacat".Nimic nu merge bine.Nimic nu este bun.Si asta datorita celor care l'au votat IAR pe "marinar".

Am noroc ca nu trebuie sa circul zi de zi cu RATB'ul altfel imi luam campii de mult.

Si ca sa vezi pedeapsa au intrat in greva..de parca nu ar fii fost de ajuns tot ce s'a intamplat pana acum...Si DA chiar azi de 1 aprilie CEA MAI PROASTA GLUMA EVER.Probabil ca jumatate din bucuresteni au fost lasati astazi cu buza umflata..neavand cu ce sa ajunga la serviciu/scoala...

1 Aprilie minunat...ce pot sa zic.

Pana acum nu am fost pacalita de nimeni..insa ziua nu a luat sfarsit.Vom vedea..

Un comentariu: