22 noiembrie 2010

Tzeapa tzepelor!

Acum cateva saptamani au venit niste tipi care fac cu noi (clasa mea) un curs pilot despre violenta in familie,abuzurile (si alte chestii legate de asta).Pana aici..mi s'a parut ok..pentru ca ei au terminat facultatea de psihologie..pe mine ma intereseaza cat de cat..pana am ajuns la partea in care spune o fata (coregrafa) ca daca vrem sa ne ducem sa facem o coregrafie pentru 25 noiembrie fiind ziua impotriva violentei.Coregrafia propriu zisa a spus ca va fi din pasi de street dance.Bun pana aici...totul ok..mi'a suras ideea am zis de ce nu?!Sambata trecuta ne'au chemat la scoala pentru a face acea coregrafie.
M'am dus sambata acolo...multe fete si baieti..2 fete pe post de "COREGRAFE"..si spune hai sa facem incalzirea..
In momentul in care am vazut ce incalzirea faceau tipele cu noi..am zis GATA pana aici mi'a fost.Frate...totusi imi pune mie muzica greceasca?!?!PE asta faci tu incalzire.
Ma rog..am trecut cu vederea..dar mai apoi sa vad ca cele 2 tipe nici macar nu aveau o coregrafie bine stabilita..facuta de la inceput.NUUU!Cele 2 pipitze au inserat miscari si pasi din ce am facut noi la incalzire.Am zis ca asa ceva nu se poate.Asta e street dance pentru ele???
Orice tampit stie si a vazut macar o data cum se danseaza street dance.Nuuu...acolo era o invarteala continua..dadeai putin din manute..mai mergeai de colo colo..si gata coregrafia.

In caput meu se derula altceva.Adica eu ma gandeam ca va fi mult mai bine,mai frumos,o coregrafie mai spectaculoasa.
Eu ma gandeam la ceva krump..fiind vorba de ziua impotriva violentei...imi imaginam o coregrafie super tare..dar de unde..pana si eu am o imaginatie mai bogata decat cele 2 tipe..care probabil fac sport cu piticii de gradinita.Acum..eu nu ma indoiesc de calitatile lor..probabil or avea ele o diploma acolo ceva...dar nu mi s'au parut deloc profesioniste.
Eu..care sunt dansatoare amatoare..adica dansez pentru ca'mi place..dansez cum stiu..si tot ma misc mai bine ca ele(acum lasand modestia la o parte).

Am zis ca nu'i de mine acolo..si am plecat.Daca intradevar continuam si ma duceam si duminica..ma faceam pe mine de ras nu altceva.Pentru ca stiu ca pot mai mult..si nu se merita sa ma injosec in halul asta.Plus ca sar putea sa se "danseze" la metrou !!!

Mda..puneti si o sapca jos..poate strangeti ceva banuti FETELOR!!!!!!

3 comentarii:

  1. mnah alea da...am ajuns deja ca omul ar face tot ce poate ca sa mai castige in banut...

    RăspundețiȘtergere
  2. cat as vrea sa ma duc si eu la niste cursuri de street-dance, dar dak dau peste fufe din astea...mai bine ma las.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alis la cursurile de street dance iti spun eu garantat ca nu dai peste asa ceva.In marea majoritate a salilor unde se face street sunt baieti.

    RăspundețiȘtergere