6 noiembrie 2010

Leapsa (sinceritatii)

Am primit o leapsa de la Alexandra si trebuie onorata !Regulile sunt simple:sunt cateva intrebari la care trebuie sa raspundeti si apoi trebuie sa dati leapsa mai departe la cel putin 8 persoane din lista voastra.fiecare trebuie sa specifice prin nume si link autorul de la care a primit leapsa.

La unele intrebari trebuie gandit la modul "Prin absurd".Raspunzand la ele nu se va intelege ca ati fost/sunteti/traiti acele experiente.

1.Esti intr'o situatie unde drepturile individului nu exista.Trebuie sa alegi intre umilinta si bataie.Tu ce alegi si de ce?
Trebuie sa spun de la capul locului ca eu am trait o experienta destul de neplacuta in copilarie,deci bataia se exclude din prima.De umilinta nu imi este frica,deoarece si in viata de zi cu zi ne putem umili sau suntem umiliti.In concluzie aleg umilinta.Asta se uita destul de repede.

2. 3+4=5 este posibil?
Din punct de vedere matematic NU!Din punct de vedere literar DA!In viata orice este posibil numai daca vrei si crezi in lucrul acela.

3.Daca cineva maine iti pune pe masa 1 milion de euro si iti spune sa omori pe cel mai bun prieten/a ,ai face'o?
Nu am un/o prieten/a CEA MAI BUNA la momentul actual...deci nu prea m'ar interesa de nimeni altcineva.Trebuie sa te gandesti totusi,daca acel prieten al tau ar face chestia asta la randul lui!?Uneori nu se merita sa te agiti prea tare pentru unele persoane.Poate sunt niste persoane pentru care metaforic ti'ai da si viata...in schimb ele nu ti'ar arunca nici macar o privire.IN ziua de azi nu mai exista prieteni,ci CUNOSTIINTE!Dar totusi...daca ar fi sa am un prieten/a bun/a nu as face'o.!

4.Spui intotdeauna adevarul?
NU!Nimeni nu o face.Chiar si preotii mint!Trebuie sa recunoastem ca uneori o minciunica ne mai scapa de unele momente nepotrivite in viata noastra.Asta nu inseamna ca trebuie sa traim intr'o continua minciuna.

5.Esti la un pas sa'ti realizezi cel mai mare vis al tau.Pentru a reusi trebuie sa faci un compromis pe care in mod normal nu l'ai face.De retinut e ca de nu faci acel compromis s'a zis cu visul tau pentru totdeauna.Ce faci?
Ei bine..nu este o crima sa visezi.Cu totii visam la o viata mai buna..la reusita pe toate planurile,insa norocul nu sta mereu aproape de noi.Eu nu visez la nimic...las viata sa curga asa cum este...nu vreau sa ma chinui prea mult pentru un lucru..pentru ca asta se poate duce intr'o secunda,iar visul meu se termina o data cu mine.As fi distrusa...de aceea nu visez la nimic mai mult decat am acum.Daca ar fi sa am un vis...nu as face nici un compromis,deoarece nu vreau si nu imi place sa fiu pusa in situatii de toata jena,sau sa fiu abuzata psihic de cineva.Nu accept asta de la nimeni,pentru ca nu imi place sa fiu controlata pana la epuizare.Pe cat de redepe iti "construiesti" un vis si iti doresti foarte mult sa se implineasca,atat de repede totul se poate duce pe "apa sambetei".

6.Ai inselat,furat vreodata?
De inselat DA,am inselat si nu o data !Nu imi este rusine sa recunosc asta...cu totii o facem.De furat...DA,cand eram mica i'am furat o piesa de sah verisoarei mele! :))

7.Ce parere ai despre zicala :"Creeaza'i unui om DORINTA si se va fute pe ele principii,vise etc."?
Atunci cand un om este orbit de ceva anume...numai tine cont de nimic.Fiecare lupta pe cont propriu pentru propriul vis/viitor/viata etc.

8.Ti s-a facut vreodata o observatie negativa in pat?Daca da care a fost aceea?
NU!

9.Esti in situatia de a decide intr'o situatie fara iesire.Trebuie sa ordoni moartea a unui milion de oameni pentru a salva alti 5 miliarde.Daca nu'i sacrifici pe cei 1 milion,atunci vor muri toti.Care e decizi ta?
Hai sa fim seriosi...care ar putea sa ajunga la o situatie de natura asta?NIMENI.Daca ar fi sa fiu in aceasta situatie,normal ca as alege sa salvez cele 5 miliarde de suflete.

10.Ce aplicatie/formula matematica ne poate da raspunsul =123456789?
Asta'i buna!!!Eu cu matematica suntem dusmani pana la moarte !!! :))

11.Pentru ce suma ti'ai inchiria timp de o saptamana partenerul/a?
Nici daca mi s'ar oferii toti banii din lume..nu as face asta.Persoana iubita nu poate fi inlocuita cu nimic material.Ea este unica si nu poate fi imprumutata sau inchiriata.

12.Daca nu ai avea ce manca ai da in cap cuiva?
E greu de raspuns la asta.Am vazut ca nu e greu sa dai in cap cuiva pentru a'i lua banii si a'ti lua ceva de mancare.Ar fi prea mult ca eu sa ajung la asa ceva.De ce sa dai in cap cand poti sta la mila batranelor care se duc la biserica si da de pomana? (ha ha)!

13.Cand ai facut ultima oara sex si cu cine?
Confidential

14.Iti prinzi partenerul in pat cu o alta persoana in timpul actului sexual.Cum reactionezi?
Ii i'au la bataie pe amn2!SERIOS.

15.Daca ai fi Dumnezeu pentru o zi care ar fi primele 7 lucruri pe care le-ai face?
As ajuta persoanele nevoiase.As salva vietile persoanelor bolnave.Daca este posibil as lua de pe pamant cele mai grele boli,precum SIDA,cancer,leucemie.Nu stiu ce altceva as mai face..e destul de greu..

16.Dai bani la cersetori?
NU!Pentru ca sunt de parere ca ei sunt devina pentru ceea ce au devenit acum.Unii sunt atat de pretentiosi ca daca le intinzi 50 de bani tii arunca si iti spune "Mai mult nu dai?".Majoritatea vor tigari sau bautura,nici decum ceva de mancare.Ma scarbesc total acesti oameni care prefera sa se duca la cersit decat la munca(ma refer la cei care pot sa munceasca si nu vor din prea multa comoditate).Nu ma impresioneaza nici macar un om fara un picior.Sunt destul de cruda stiu..

17.Maine e sfarsitul lumii.Ai 24 de ore la dispozitie.Ce ai face in aceste 24 de ore.
Ca sa pot spune ca as face tot ce nu am apucat pana acum..ar fi hilar..pentru ca nu ai cum in doar 24 de ore.Mi'as lua ramas bun de la persoanele apropiate..si as astepta crudul moment al disparitiei omenirii.

18.Esti intr-o celula de 2/2 cu inca un partener de 10 ani.In tot acest timp ai fost pus/a la cele mai groaznice chinuri posibile.Intr'o zi ti se ofera posibilitatea de a scapa de toate acestea.Trebuie doar sa'i oferi cele mai groaznice chinuri colegului de celula timp de 2 ani.Ce alegi?Sa te chinuie in continuare sau sa'l chinui tu pe colegul de celula?
A venit si randul meu,nu crezi ?:))

19.Intr'o zi te suna cineva si iti spune ca stie cel mai groaznic secret al tau.Daca nu'i dai ce si cat vrea va spune tuturor.Daca s'ar afla acel secret ai distruge tot ce ai cladit,ai pierde totul.Ce vei face in continuare.
Nu as putea sa ma injosesc atat de mult in fata acele persoane.Nu cred ca exista un asemenea secret incat totul sa se naruie intr'o secunda.Nici daca ai fi omorat pe cineva nu ar fii chiar atat de dramatic.Destul de absurd...oricum.

20.O parere personala obiectiva despre autorul care ti'a trimis leapsa.Minim 50 de caractere.
De obicei imi este foarte greu sa'mi spun parerea despre cineva.La mine "Este ok" spune totul despre persoana respectiva.Alexandra este o persoana sensibilia,cu capul pe umeri...si este intotdeauna in masura sa'ti dea un sfat atunci cand ai nevoie.
Pe aceasta cale tin sa'ti multumesc pentru vorbele frumoase pe care mi le'ai spus pana acum,pentru incurajarile tale si pentru acele sfaturi atat de folositoare.Multumesc din suflet Alexandra!!

Leapsa merge la Micuta Balerina,Denise...si cine mai doreste.Stiu ca nu sunt 8...dar..asta este :))

8 comentarii:

  1. cu multa placere Coco. imi esti foarte simpatica si asta prin faptul ca mi-a placut mereu ceea ce scrii. si tu faci la fel. si tu esti acolo cu un sfat atunci cand lumea are nevoie >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot!.. Pai cum sanu fie Alexandra acolo cand ea(si Mihaela) era Psihologul clasei!:x

    RăspundețiȘtergere
  3. din pr. experienta iti spun ca umilintele nu se uita., eu as accepta bataia :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Alis,eu nu sunt adepta bataii.Cu bataia nu se rezolva absolut nimic...din contra..e mult mai rau ...

    RăspundețiȘtergere
  5. aa nici eu nu sunt de acord cu bataia. in nici un caz! dar nah avand in vedere ca trebuia sa aleg intre alea doua, am ales bataia tocmai ca am trecut prin umilinte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana la urma nu am vrea nici bataie si nici umilita..trebuie sa evitam pe cat posibil situatii de acest gen ..

    RăspundețiȘtergere