10 noiembrie 2010

Cu intarziere!

La cat de ametita sunt in ultimul timp...nici macar nu mi'am facut si eu timp sa spun la multi ani de sf mihail si gavriil...cu toate ca a fost si ziua mea.. :))
Dar....se intelege...ca a fost o totala invalmaseala luni..oricum pe ziua de nume nu se pune pret prea mult...mai importanta fiind cea de nastere...dar diferenta fata de anii trecuti...nici macar nu am avut impresia cum ca ar fi ceva special.Pentru mine practic a fost o zi ca oricare alta.
Imi este dor de o zi de nume sau de nastere asa cum era cand eram eu mai mica.Aveam tort...primeam cadouri...toata atentia era asupra mea.
Acum...e ca si cum nici macar nu mai exist.3 persoane m'au sunat sa'mi spuna la multi ani(aici ma refer la cei din afara casei).O da!Acum vad si eu cat de mult le pasa...mah..nu e greu sa dai un mesaj ceva..sau sa ma suni sa'mi spui la multi ani si sa'mi inchizi.SAUUU!Sa'mi dai bip si sa te sun eu sa faci urarile care se cuvin..
Ei dar pana la urma nici ma intereseaza prea tare...nu ma asteptam eu la chestii de genu...asa ca luni..am incercat sa fiu destul de chill si sa'mi fac o zi cat mai frumoasa.

Am observat o chestie...si anume ca o data cu trecerea anilor...traditiile nu se mai respecta.Totul devine anost...si e pacat..
Dar asta este..viata merge mai departe cu sau fara cadouri,torturi,si urari de la multi ani.

6 comentarii: