20 ianuarie 2010

Urasc iarna!


Nu e drept ceea ce se intampla acum!!!!Nu e drept fata de mine..am sperat o vreme mai buna si nimic.A inceput sa ninga iar! Eu urasc asta.Atata zapada pentru ce?Nu ajuta la nimic poate decat la eliminarea microbilor intr'o anumita masura si pentru faptul ca numai este praf..in rest nimic.
Dar cu frigul cum ramane?Iarna trebuie sa te infofolesti cu toate hainele groase pe care le ai.
Iarna apar toate probleme..in trafic pentru ca nimeni nu da zapada la o parte..si daca asta se intampla toate masinile de dezapezire arunca zapada pe trotuar.Si ce ai rezolvat?Nimic.
E un caca total!Mai multi nervi mai multa galagie provocata de soferii nervosi si cu gura mare si de aici tragi o singura concluzie :"Iarna'i de kkt"!!!!!
Cei drept pentru mine e oarecum bine ca nu stau departe de scoala..dar lupta cu zapada nu este tocmai favorabila pentru mine...alea 10 minute pe care le faceam pana la liceu acum s'au transformat in 20 de minute.Este inacceptabil ceea ce se intampla!!!!!!
Numai vreau zapada!Urasc zapada!Urasc frigul!Urasc zilele in care toata zapada se topeste..rezultatul fiind un mare lac!!!
M'am hotarat gata plec in Brazilia :)) unde'i cald si bine :)

Un comentariu:

  1. Si eu urasc iarna.. Urasc ca trebuie sa ma imbrac foarte gros, urasc ca imi zice mama sa am grija sa nu racesc ~x(

    RăspundețiȘtergere