16 ianuarie 2010

Romania..de cacat!


De la un timp nu stiu ce se intampla cu mine...simt nevoia continua de a sta in casa, de a nu iesi..de a ma refugia intr'un loc micutz si cu multa liniste.
Am nevoie disperata de putina liniste!
Oriunde ma duc trebuie sa existe cineva care sa tipe...sa faca scandal...Oameni buni!!!Nu puteti trai daca nu tipati?Nu puteti respira daca nu va enervati de cel putin 3 ori pe zi?Nu puteti supravietui cu gandul ca daca azi nu te'ai certat cu cineva nu se intampla nimic..nu e sfarsitul lumii daca va controlati putin..
Atatea barfe atatea vorbe grele..pentru ce?
Te simti mai bine cand injuri pe cineva fara sa'ti fii facut ceva..dar totusi tu o faci pentru ca nu'ti place fata lui/ei..
De ce trebuie sa discriminam..sa judecam o persoana doar dupa expresia fetei.
In fond si la urma urmei o persoana nu o poti cunoaste nici daca stai langa ea zi de zi..exista intotdeauna lucruri pe care le tii doar pentru tine..lucruri care trebuie sa le stii doar tu..
E normal fiecare are nevoie de propria intimitate..
Insa nesimtirea oamenilor depaseste limita bunului simt..depaseste orice lege a umanitatii.

Ma uitam joi pe holul generalei din curtea liceului Lucian Blaga unde invat si unde unde mai facem uneori anumite ore..la un grup de copii de clasa a 5 a.Pur si simplu mii s'a facut scarba cand am vazut in ce hal a ajuns aceasta generatie de copii.Se vede de la o posta faptul ca nu primesc o educatie acasa...Sar la bataie...injura...iar tupeul lor este peste limita.Am ramas stupefiata de rezultatul scontat al atator ani in care probabil parintii acestor copii s'au chinuit sa le ofere tot ce ei nu au avut..
Infioratoare aceste imagini...sincer imi este si frica pentru viitorii copii ce se vor naste.. cum vor ajunge.Tara asta se duce de rapa si nimeni nu face nimic.
Nu mii se pare normal ca un copil de 4 ani sa aiba acces la calculator plus internet.Pornografia are fir intins chiar si pe site'urile de jocuri pentru copii..atunci ce sa le mai ceri?Nu poti obliga un copil sa citeasca o carte cand el prefera sa'si incarce memoria cu altceva.
Aici strica foarte mult si parintii...dar nu le poti face o educatie acestor oameni care si ei sunt cu un picior in "groapa".
Bravo celor care inca isi mai doresc sa faca ceva pentru copilul lor..asta inaite sa'l piarda definitiv.
Nu'i corect fata de nimeni!
A 1000 oara cand imi pare rau ca sunt romanca!

Un comentariu: