23 ianuarie 2010

Ganduri..iubire..dorinta!


Uneori este inevitabil ca toate acele amintiri pe care tu le ascunsesei in adancul sufletului pentru a nu fii nevoit sa'ti aduci aminte de ele prea curand..sa'ti invadeze capul intr'un timp foarte scurt.
Cum este cand trecutul se deruleaza in fata ochilor tai..si esti de parere ca este cel mai prost film vazut vreodata?!?
Sunt momente cand nu poti face fata acestor amintiri dureroase..cand pur si simplu lacrimile'ti cad pe obraji fara pic de rusine...cand corpul iti tremura..cand mintea ta o i'a razna!
Este imposibil sa nu tii se fii intamplat macar o data in viata sa'ti fie rusine de tine insuti ca te'ai gandit la un anumit lucru...Fiecare are minte proprie..unii nu au deloc...altii au dar nu stiu sa o foloseasca..Iar asta este foarte trist.
Sunt momente cand simt ca inebunesc.Raman perplexa numai la gandul ca acum 1 an si ceva eram altfel decat sunt acum.M'am schimbat enorm.Nu vreau sa insirui cate prostii faceam dar este de ajuns sa pomenesc de alcool..tigari(..si de restu lucrurilor care te fac sa te simti bine).
Ii multumesc din suflet lui "B" ca m'a ajutat sa realizez ca ceea ce faceam pe vremea aceea nu era bine.Ii multumesc de asemenea pentru sprijinul oferit de ea ..ca m'a acceptat asa cum sunt ..ca a ramas langa mine .Este o persoana speciala in viata mea..iar eu am dezamagit'o de prea multe ori si ea nu merita asta.Nici macar pe mine ca prietena nu ma merita.
Nu stiu ce se intampla cu mine dar de la un timp..toate imi ies pe dos.Daca vreau sa fac un lucru bun nu'mi iese asa cum am planuit.
Nimic in viata mea mea numai este bun...inafara de "EL".
EL imi da putere sa merg mai departe..el ma incurajeaza in tot ceea ce vreau sa fac...el este alaturi de mine cand am nevoie...Nu vreau nimic material de la el vreau doar iubire..si pe asta ce'i drept o primesc din plin:X

Problemele cu Domnu se intensifica,iar eu nu fac nimic in aceasta privinta pentru ca nu pot.Nimeni si nimic nu ma poate ajuta sa scap de el,doar un singur lucru.Poate ca asta e destinul meu sa nu fiu fericita,sa nu pot avea liniste atata timp cat el traieste.Uneori ma intreb de ce nu pot fi si eu fericita pe deplin...sa am o familie fericita prieteni adevarati?!?Poate ca cer prea mult,poate ca sunt egoista din punctul acesta de vedere..insa am si eu dreptul la o viata normala si fericita.Stiu ca nu le pot avea chiar pe toate o data dar..orice om are mici dorinte.


Un comentariu:

  1. Te iubesc si asta e tot ce conteaza acum:X//Dezamagirile s-au sters incet incet cu buretele:x..Tu o sa fi mereu Mica mea Drogadita:x..Si imi pare bine ca te`ai schibat..si ma bucur din tot sufletul ca esti fericita alaturi de el:X..Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere