28 ianuarie 2010

Black and White

Si iarna asta nu se mai termina.Au zis in ziar ca vor fii zapezi pana in martie.
Si eu ce o sa fac?Numai suport atata zapada...abea pot sa merg prin nametii astia...si de frig numai zic ca zilnic trebuie sa inghetz din cauza gerului...normal la -18 grade nu ai ce sa mai faci decat sa'ti iei cele mai groase haine din dulap pe tine...ca apoi sa numai poti sa te misti..
Nu'i corect...

Si s'a dus si primul semestru din anul asta...1 saptamana de vacanta parca nu'mi ajunge pentru a'mi rezolva toate probleme si de a face tot ce mi'am propus sunt sigura de asta...Am ramas doar la romana...in rest sunt bine...
Asta este rezultatul unei guri mari ca a mea.Daca nu am stiu sa tac din gura cand a trebuit acum voi avea de tras...pe semestrul 2 ca sa'mi iasa media 6.Va fi greu dar ma voi stradui.
Sunt fericita ca pentru o saptamana am scapat de "DMP"...macar atat.

Nu sunt fericita...asta simt si nu stiu de ce...de la un timp nu'mi pot explica de ce simt ceea ce simt de ce ma port asa cum ma port de ce vorbesc cum vorbesc...Nu vreau sa cred ca mi'am pierdut controlul asupra propriului corp...Nu.. trebuie sa fie altceva...poate ca trec printr'o perioada mai aiurea..poate ca am nevoie de putin timp sa'mi revin..poate am nevoie sa stau singura..sa'mi analizez toate gandurile si sa ma hotarasc ce'i de facut si ce nu.

Mda...

Un comentariu:



  1. Heey sweetie, guess how´s here :>

    N·am mai intrat d mult p blogul tău dar în seara asta am trimis şi eu "cereri d·alea d prietenie" la cne îmi aminteam că are blog :))

    Ţi·am zis că·mi place cum scrii nu?

    Anywayz, referitor la iarnă..vaaai să ştii că te susţin, eu una m·am cam săturat. Dk era după mne hibernam toată iarna la căldurică!

    RăspundețiȘtergere