5 decembrie 2009

Vorbesti cand trebuie sa taci


Mi-e asa urat de mahalagisme si de barfe incat caut sa fac tot posibilul sa ma feresc de ele. Incerc sa inteleg care este motivul pentru care oamenii barfesc. Sa fie lipsa de ocupatie sau, pur si simplu, dorinta de a comenta pe seama altora a devenit un sport national? Ma intreb de ce suntem inconjurati de barfitori si de invidiosi care, daca nu discuta ceva de rau, despre cineva nu gasesc subiectul ca fiind interesant. Mai peste tot din gatlejele catelor auzi comentarii de genul „Ai vazut fata ce haine de toanta are aia?“, sau „Curva asta ce noroc are la barbati“. De cealalta parte, vin masculii „Ce i-am facut asteia noaptea trecuta“ sau „Ce buna e asta, a fost cu un amic de-al meu“.
De obicei, oamenii care ies putin in evidenta ajung sa fie subiect-forte al barfelor. Barfitorii sunt, in general, oamenii frustrati, ofticosi, posesori ai unei mentalitati de doi bani. Ca sa nu-si scoata la iveala personalitatea indoielnica, barfitorii improasca cu tot felul de rautati.
Nici nu ma mir de ce se ajunge la etichete gen „curva“, „proasta“, „puturoasa“, „bulangiu“, „cocalar“, „smecher“… toate sunt generate de barfe. Deja ma doare capul de la atatea lucruri inventate care nu contin nici macar un sambure de adevar. Oameni buni, incetati odata cu mancatoriile, inventiile si ofticile! Nu faceti decat sa traiti intr-o frustrare si nefericire toatala, pentru ca, fiind preocupati de ceilalti, uitati de voi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu