17 aprilie 2011

Double personality


Toate planurile mele pentru ziua de vineri...S'AU DUS PE APA SAMBETEI!!!!minunat...chiar daca dimineata a fost foarte shinyyy pentru mine..spre dupaamiaza a inceput sa se "intunece".Au fost atat de multe probleme intr'o zi incat nu am putut face fata.Sincer..nici eu nu stiu cum de am putut sa stau chiar atat de calma...
HMMM!Ba da stiu..am inceput sa plang de nervi..si uite asa..nici la muzeu nu am fost nici telefon nu am ...si nici fericita nu sunt.
Ca drept rasplata..si consolare..ca nu m'am ales cu absolut nimic...
si poate ca sa ma si calmeze un pic...m'a dus la MC.
Acolo...m'am distrat un pic pe seama unui baiat(gay),al unei fetite putin sarita de pe fix (cu un accesoriu palarie) pe cap ,vrand probabil sa fie fashion dar ea avea o bluza de 10 lei pe ea .(Sunt rea stiu) si pe seama unei babe care veni cu nepotul sa manance si ei la Mc...
Ceea ce am vazut ma lasat un pic...perplexa.Nu m'am putut abtine si i'am facut poza.Iata doamna mea ce frumos stie sa'si lege sireturile:

Calitatea pozei bineinteles nu este foarte buna pentru ca a fost cu zoom,insa ideea pozei se vede extraordinar de bine :))
M'am amuzat copios pe treaba asta.
Deocamdata cam atat..pentru maine am altceva pentru voi.
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI tuturor floricelelor si floricicilor!V'am pupat!!!

2 comentarii:

  1. Bai..esti ingrozitor de rea..Stai linistita ca nici eu nu am fost la muzee,m-am enervat ca m-am intalnit cu niste colegi si ne-au evitat...ce s-a mai intamplat?hh...let me see..aaa.am vazut niste camasi superbe si nu am bani sa mi le cumpar.Nu-i asa ca viata e frumoasa?:))
    btw la ce facultate vrei tu sa dai:D?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) hai ca asta e tare
    vineri, in timp ce il ascultam pe prof la facultate, baiatul din fata mea s-a descaltat fara niciun pic de jena si a incercat sa isi racoreasca picioarele de gresie=))

    RăspundețiȘtergere