3 ianuarie 2011

Noul an

Suntem in 2011.Un an..care poate va aduce mai multa liniste si pace,intelegere,iubire...
Un an mai bun pentru toata lumea.
Ei bine..Craciunul a fost in familie..revelionul a fost unul la fel de linistit.Am petrecut batraneste cu sora mea si prietenul meu uitandu'ne la programul special de revelion.A fost un revelion cum nu am mai avut de multi ani.Am vrut ceva mai restrans,mai intim,fara muzica exagerat de tare,fara oameni care tipa,fara batai,fara voma,fara rupt colace de wc,fara fitze,fara dureri de cap.
Si a fost cum NE'am dorit.A fost un revelion in blugi si tricou,fara multa bautura dar cu cele mai importante persoane din viata mea.

Ceea ce m'a determinat pe mine (vorbind de 26.12.2010) sa numai vreau sa vad calculatorul..mancare si alte chestii au fost 4 carti mai exact "Jurnalele vampirilor" (le'am primit de la Mosu').In 4 zile le'am citit.Era ziua si cartea.Mi le doream de mult si le'am primit..nu puteam sa le bag in vitrina si sa ma uit la ele.Pe lista mea mai sunt vreo 15 carti pe care trebuie sa mi le i'au neaparat.

Mai am o zi (fara asta) de leneveala si iar incepe scoala..m'am relaxat astea 2 saptamani..numai ca am avut o mica/MARE problema cu al meu tata.A stat acasa si o sa mai stea si o sa'mi scoata mie fire albe de par.Nu vreau sa'l vad cel putin dimineata acasa.Vreau sa'mi beau si eu cafeaua linistita..sa ma trezesc frumos.Dar cand il aud tusind prin casa...simt ca mi se ridica paru'n cap.Nu stie ca fumez(sau poate DA dar nu mi'a zis nimic pana acum) si cand ii vad pe toti cu tigara in mana prefer sa ma inchid la mine in camera.Mai am un pic de asteptat si pe urma o sa inceapa si el munca.

Va doresc tuturor un an cat mai bun si tot ce va doriti sa se implineasca.

8 comentarii:

  1. Tutul va fi bine pisi..app...vad eu un ceas nou la mana ta???:*?

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!Sa ai parte de numai intamplari positive si multa sanatate!
    Nu prea am avut la ce sa ma uit de revelion, m-am uitat pe MTV ca era live si pe postul ala frantuzesc TVS5 Mode

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfoaii te inteleg perfect . Si tata a stat toata vacanta pe capul meu :| A FOST ORIBIL !! Nu-mi pare rau ca incep scoala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da pisi ceas nou :D
    De la "Mosu" :))

    RăspundețiȘtergere
  5. LA multi ani Gabi.Mersi la fel.Eu m'am uitat pe PROtv :D si un pic pe antena

    RăspundețiȘtergere
  6. Denise,eu parca as vrea si nu as vrea sa incep scoala,mi'e prea lene :)) si ma enerveaza zapada..si tata se duce la munca abea pe 12 =))
    SUPERRRRR!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. don't tell me....ai inceput scoala? :(

    RăspundețiȘtergere