30 ianuarie 2011

I feel you in my bones you're knocking at my windows

De ce oare sunt inteleasa gresit mereu?CE?Numai stiu sa ma exprim incat sa inteleaga "TOTATA LUMEA?".
Si prin toata lumea ma refer si la cei inadaptati social.
Uneori vorbesc cu subinteles,uneori vreau ca cei care'mi citesc blogul sa mai citeasca si printre randuri..si chiar si asa sa inteleaga ce vreau sa spun fara a se uita crucis sau petrecand jumatate de ora sa'si incinga creierul ca sa poata intelege la ce m'am referit.
Nu trebuie sa stii sa dezlegi mari mistere,sau sa faci nu stiu ce puzzle de 1000 de piese ca sa aflii raspunsul ce te macina.
Nu e greu sa'ti dai seama ce vreau sa spun..nu folosesc prea multe neologisme(in cazul in care nu'ti place scoala),nu vorbesc limbi straine..(cu totii vorbim romana in ROMANIA),deci?Ce'i asa de greu?!
Poate ca sunt mai superficiala de la un timp si nu ma mai afecteaza chiar toate porcariile din jurul meu..asta pentru ca am invatat sa nu'mi mai pese chiar asa de mult de tot.Atata timp cat nu ma priveste nu ma afecteaza cu nimic.
Si asa ar trebui sa facem cu totii.Pentru ca in momentul in care noua ne pasa de ceva/cineva/orice..asta nu se intoarce si la noi.Cand esti bun cu cineva,el/ea nu or sa faca ceea ce ai facut tu pentru ei,pentru ca nu suntem cu totii la fel si nu toti avem suflet bun.Degeaba esti bun cu cineva daca acel CINEVA nu este bun cu tine la un moment dat.
Stiu ca nu ar trebui sa facem lucruri doar pentru a astepta ceva inapoi,dar in lumea in care traim si conceptia de azi este total diferita de acum cativa ani,cand poate cuiva iar fi pasat de tine...acum se alege praful de toti si toate.
ESTI PE CONT PROPRIU ACUM!DESCURCATE!

3 comentarii:

  1. in ziua de azi, fiecare face ce face pentru el! cam asta e conceptia de care te lovesti la majoritatea oamenilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Alexandra si e destul de frustrant..dar trebuie sa ne obinuim sa traim in tara asta asa de egoista.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-o lume egosta,doar egoistii inving!:*..Te pup dulce mai roshcaticooO:*:*:*

    RăspundețiȘtergere