23 ianuarie 2011

Copy paste



Hey!!
Iata'ma dupa o absenta de o saptamana..cum stau eu frumusel la calculator si scriu.Am renuntat la ideea "Scrie cand esti nervos,scrie cand te plictisesti..."
Ceea ce am descoperit eu de curand...este ceva ce sincer ma deranjat FOARTE tare.Am vrut sa scriu despre asta dar..ma razgandeam de fiecare data.
Stand intr'o seara si dand search pe google la blogul meu..ce gase
sc:linkul unui blog al unei dudui care ce face ea???Imi ia postarile si le pune la ea pe blog.
Acum stau si ma gandesc..cat creier poti sa NU AI ca sa faci asa ceva?Inteleg te inspiri de undeva..iti place postarea cuiva..dar nu trebuie sa dai copy paste la tine pe blog pentru ca tu nu ai inspiratie nu ai o viata interesanta..nu ai ce scrie despre tine sau alte chestii.
Parerea mea ar fi ca aceasta FETITA fara creieras si fara pic de morala sau buna crestere ar trebui sa se lase de blogareala daca nu este in stare sa scrie ceva din capsorul ei micut.
I'am lasat si un comentariu unde i'am batut obrazul cum ca nu este frumos ceea ce face.Si din lipsa de curaj a sters comentariul si si'a setat sa nu mai poata primi nicinu fel de comentariu de la nici o alta persoana.
Ei bine..nu pot sa spun altceva decat ca NU AI SANGE'N TINE!Puteai macar sa spui ceva..dar asta denota calitatea ta de copil fara imaginatie si personalitate proprie!

(sorinutzza.blogspot.com)[am incercat sa pun linkul si te redirectioneaza in alta parte,dar nu e greu sa scrii pe google ] iata blogul acesteia si convingetiva singuri.
Buy a life darling!

5 comentarii:

  1. OMG! cuvant cu cuvant, ce urat din partea ei! cum sa faci asa ceva? da fetita aia nu are personalitate? viata in ea??sau nu stie sa scrie?asa ceva...:| m-a lasat fara cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Alis e foarte urat.. dar asta este faptul este consumat.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am incercat acum sa intru pe bloggul ei dar s-ar parea ca si-a sters bloggul
    mi se pare un gest lipsit de personalitate
    tuturor ne poate placea ceea ce citim in alta parte...da copy paste la tine pe blog, dar precizeaza sursa de unde ai luat acele randuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Zilele trecute cand am mai intrat eu nu'l inchisese.Se pare ca a citit postarea mea si s'a simtit responsabila sa faca asta. :D
    Imi pare bine ca ai revenit Alexandra :X

    RăspundețiȘtergere