16 iulie 2011

Glee - PRO&CONTRA


Pentru iubitorii de seriale,m'am gandit sa va prezint cateva seriale pe care le'am vazut(si care inca nu si'au terminat sirul sezoanelor...dar care inca le astept cu nerabdare,sau nu ma voi mai uita la ele).










Primul serial va fi "Glee" .DE CE?! Pentru ca va fi singurul serial la care nu voi continua cu vizionarea si iata si motivele:
Serialul "Glee" este o productie muzicala,ce a prins la public,insa ca fiecare serial are fanii sai mai mult sau mai putin.
Parerea mea personala:Ok!In mare parte ,la inceput imi placea...asta insemnand primul sezon,apoi a inceput sa ma enerveze din sezonul 2 (si ma mai uitam doar datorita cantecelor),dat fiind povestea in sine incepuse sa devina patetica si hilara.Povestea unor pusti de liceu care sunt in acest grup muzical numit "Glee",sunt persecutati constant de tipii duri ai liceului ce joaca fotbal,aruncandu'le cu suc inghetat pe ei chiar si fara motiv,sau pentru simplul fapt ca fac parte din Glee.Din punctul meu de vedere acest lucru este destul de agresiv si pun pariu ca nicaieri nu se intampla asta (stiu.."Ca'n filme")-> fapt care nu este luat in considerare de directorul liceului(care si el la randul lui este molestat si amenintat de profesoara de sport).

Toti acesti copii sunt diferiti si cu diverse probleme.O tipa tocilara care este inca virgina si INCA viseaza la Fat-Frumos,un gay care isi arata prea mult aceasta latura,o negresa prea mandra de ea si de multele ei kilograme extra-plus,o blonda sefa majoretelor care ramane gravida cu prietenul cel mai bun al iubitului ei,o alta blonda sarita dupa fix oarecum lesbianca,usuratica liceului care si ea la randul ei dupa mult timp este cam lesbianca,tipul in scaunul cu rotile,baiatul cu creasta prea rau si prea bun in acelasi timp,tipul normal dar care nu stie ce vrea si este prea naiv,si chinezoaica gotica care se preface ca nu stie sa vorbeasca doar pentru ca este prea timida.

Acesti copii sunt legati intre ei cu forta si supusi sa fie cei mai buni prieteni,nereusind asta bineinteles,pentru ca stiu prea bine cum sa profite unul de celalt si stiu cum si cand sa se barfeasca intre ei.
Povestea mi se parea cusuta cu ata alba...este prea banala.
In incercarea de a lua premiul cel mare si participand la diverse concursuri...acestia reusesc abea in al 2 lea sezon sa ia un amarat de trofeu,chiar daca profa de sport il uraste pe indrumatorul lor si anume proful de spaniola si incearca sa le puna bete in roate.

Am continuat sa ma uit la el doar pentru ca'mi placeau cantecele interpretate de ei...si uneori cautam melodia respectiva sa vad cum suna originalul,cei drept imi placea mai mult interpretarea lor decat originala,dar asa nu insemna ca imi place tare mult si povestea lor.

Asadar nu ma voi mai uita si la urmatorul sezon din Glee!Cine la vazut si nu este de acord cu mine poate sa ma contrazica(fiecare avem dreptul la o parere/nu toti gandim la fel).Mi'ar placea ca cei ce au vazut serialul sa'mi spuna ce i'a placut si ce Nu ia placut.
Si daca NU la'ti vazut pana acum si vreti sa'l vedeti nu va luati dupa mine,uitati'va poate pe voi va reusi sa va capteze,incat sa il urmariti pana la capat.

ASTEPT PARERILE VOASTRE!



6 comentarii:

  1. mie chiar imi place...e super interesant si m-a captivat de la primul ep.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai intai invata gramatica limbii romane si apoi apuca-te sa scrii un blog, fetito! Nu iti dau mai mult de 15 ani, prin urmare experienta isi spune cuvantul, exprimare subreda, esti patetica. Cu toate atributele astea, sa iti asumi dreptul de a face o recenzie e deja o aberatie. Sper sa te maturizezi candva.. ah.. si sa pui mana pe o carte de gramatica, nu esti pe chat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Heei:)
    Cica...Joaca si Chord Overstreet.Nu il vad in nici o poza:|:}

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai tare serial
    sunt obsedata de el.imi place mult.ms mult

    RăspundețiȘtergere
  5. eh, eu is de alta parere serialul glee e captivant, ei canta grozav iar poveztea m-a captivat de la primul episod. il recomand la toata lumea!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci...
    1)Cand ai scris postarea nu aveai mai mult de 13 ani.
    2)Cand faci o recenzie,trebuie sa scrii CORECT,nu cum ai scris tu{"la'ti"}.Nu esti pe chat,te exprimi tuturor oamenilor ce vor citi recenzia.
    3)Daca tot ai facut o recenzie,scrie toata recenzia,nu o lasa incompleta(ai zis ca vei spune toate serialele la care te uiti si nu te vei mai uita!)
    Cam atat!Pe scurt,mai bine du-te la scoala!;)

    RăspundețiȘtergere