9 martie 2011

Over and over and over again!



In ultimul timp nu am avut chef de nimic.Nu am fost atrasa sub nicio forma de blog..cei drept ma uitam la cei ce au mai postat dar nu m'am implicat atat de mult.Nu vreau sa cred ca m'am plictisit de blog sau de scris..doar ca numai am subiecte de discutat,sau "of'uri" de "spalat in public".
Acum parca nici numai conteaza daca am ceva sau nu.Pentru mine e egal cu zero orice s'ar intampla.Totul ma lasa rece si nici macar cea mai mica expresie posibila nu se gaseste pe fata mea.Hm.. ciudat.
M'am ofticat foarte tare ca a nins atat de mult in ultima perioada.Pentru mine lucrurile stau cam asa (sau cel putin in capul meu) in momentul in care a venit ziua de 1 MARTIE gata trebuie sa se incalzeasca afara,copacii sa infloreasca,iarba sa inverzeasca,pasarele si alte vietatii sa apara.
Dar,iata ca anul acesta am fost atat de dezamagita de natura incat nici numai conteaza daca ploua,ninge,viscoleste sau e soare.
M'am obisnuit ca in fiecare dimineata sa iau pe mine ce apuc numai cald sa'mi fie..si cu toate astea mereu inghet de frig...dar nu asta ar fii o problema.Am scapat de raceala iarna asta asa ca pot spune ca am fost norocoasa.
Ma uitam la ai mei colegi cat de mult s'au "strofocat"(scremut) sa ia martisoare si flori si alte cadouri de 1 si 8 martie.Eu nici nu m'am gandit vreun pic sa ma urnesc din loc sa caut ceva.Nu am luat nimic la fel ca anul trecut.Pentru mine e groaznic sa merg sa caut cadouri pentru altii.Atata timp cat stiu ca este pentru mine sunt cea mai fericita si dornica de mers la "shopping",dar cand e pentru altii LENEA isi face prezenta.Am considerat ca sunt niste bani aruncati aiurea pe niste cadouri de cacat cum ar fii cafea sau sapun sau un dres si o esarfa.Sa fim seriosi dastea dadeam in cls 1 cand imi punea mama punguta in mana si imi spunea cui sa'i dau si ma trimitea la scoala.Cu timpul...m'am gandit ca ar fii mai bine ca banii astia sa ajunga la mine in buzunar decat la profesori,care oricum sau saturat si eu de atat sapun si cafea si flori pe care nici nu au atatea vaze si pahare sau borcane pe acasa,ca sa le puna pe toate.
Dar cum unii vor sa tina "traditia" au luat cadouri pentru profesori crezand ca vor creste in ochii lor.ATENTIE!!!(nu generalizez..ca intotdeauna ma refer doar la anumite persoane :D ).
Saptamana asta pentru mine trece repede,luni nu m'am dus la scoala marti a trecut ca prin zbor ca si astazi de altfel..maine iar nu ma duc..iar vineri va fii de mantuiala.
Imi convine asa :D
Azi e ziua lu sormea asa ca petrecem,duminica e ziua mea ASA CA PETRECEM..cum sa nu'ti placa saptamana asta ?:))
Pentru astazi v'am pupat,sa aveti grija de voi!

4 comentarii:

  1. eu iti spun de pe acum La multi ani!!! si poate o sa treaca starea asta a ta...la fel ca si vremea..speram :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Alis iti multumesc din suflet :D
    Sper si eu sa treaca toate si primavara sa se iveasca nu numai afara dar si in sufletele noastre :D :*

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani lui nino si de abia astept sa petrecem duminica:*:*:*:*:

    RăspundețiȘtergere